pikiaro 0 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Taki oto dźwięk wydaje czasami komputer podczas włączania i przez kilka minut po uruchomieniu. Trochę się tym niepokoje, co to może być? https://www.youtube.com/watch?v=BqhdaGJf11Y&feature=youtu.be Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nie można odpalić tego co wrzuciłeś na YT. Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nie można odpalić tego co wrzuciłeś na YT. ustawił filmik jako prywatny i oczekuje odpowiedzi, lepiej zadzwoń do wróżbity Wojciecha Cytuj Link to post Share on other sites
pikiaro 0 Napisano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Pomyliłem prywatny z niepublicznym. Wszystko powinno działać. Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Chodzi jak rozklekotana kosiarka do trawy:) Dźwięk naprawdę dziwny, a próbowałeś ustalić źródło dźwięku? Obstawiam łopatki wentylatora... Cytuj Link to post Share on other sites
redo1998 0 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 wentylator miałem taki problem, u mnie było tak ze wentylatory od karty graficznej już z lekka były rozwalone i taki dzwięk był Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Moim zdaniem przewód ociera się o łopatki wentylatora, lub sam wentylator jest dziabnięty. Cytuj Link to post Share on other sites
murta 36 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Rozkręć obudowę, zlokalizuj wiatraki i sprawdź okolice czy cośtam Ci się nie ociera o łopatki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts