MrDeMarcin 269 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 *zdjęcie_klawiatury* Mam taką w planach. Jak się sprawuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Gdzie Ty tu widzisz 700 zł? Zaokrągliłem jak jest powyżej jakieś kwoty to uznaję to za pełną setkę nie liczę dziesiątek Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 1 Grudnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Nie wiem, co studiujesz na tej polibudzie, ale mam nadzieję, że nie jest to budownictwo lub architektura. 15 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 elektronikę i telekomunikację ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 To jak coś kupujesz za np. 100,1 zł to dajesz 200 zł i nie bierzesz reszty? Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Elektryka, elektronika, mechanika czy nawet informatyka lub ochrona środowiska - wszystko może się skończyć ze szkodą dla innych. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez NewSky 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 elektronikę i telekomunikację To pół biedy. Może przypadkowo trafisz na jakiś sygnał pozaziemski. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) ochrona środowiska Takie coś jest nieosiągalne, więc nie wiem po co istnieje i tak niszczymy tą planetę, a zieloni próbują to odwlec ale niestety nie da się. My tego nie dożyjemy ale kiedyś przyjdzie nam opuścić tą planetkę, jesteśmy dla niej jak pasożyt wykorzystamy do końca, uśmiercimy i odlecimy. @up Z jednej strony bym się cieszył bo cała doktryna religijna poszła by się gwizdać, a z drugiej zadawałbym sobie pytanie jakie będą ich zamiary ;P i na myśl mi przychodzi "Dzień Niepodległości" puszczany non-stop na kanale Polsat Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Zaokrągliłem jak jest powyżej jakieś kwoty to uznaję to za pełną setkę nie liczę dziesiątek Nawet dzieci w klasach 1-3 podstawówki liczą... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 więc nie wiem po co istnieje Jakbyś miał skład odpadów pod domem to być inaczej mówił. Oczywiście że jest to potrzebne, tylko w wykonaniu zdolnych inżynierów a nie oszołomów z Greenpeace. Z jednej strony bym się cieszył bo cała doktryna religijna poszła by się gwizdać Po co zaczynasz? Żeby rozpętać gównoburzę? Szanuj innych i ich poglądy, a może ktoś kiedyś uszanuje Twoje. Ciekawe czy będziesz taki wyszczekany jak przyjdzie do Twoich ostatnich dni na tym świecie. Mamy czasem wrażenie że specjalnie strugasz kretyna żeby byle jak gadano, ale jednak na Twój temat. Co do określenia dysku Nowaja to też nie wierzę że nie napisałeś tego specjalnie prowokując tylko komentarze na swój temat. Zachowujesz się jak smutny człowieczek który w przerwach od pisania komentarzy na Onecie przychodzi na forum żeby narobić zamieszania. Osoby prezentujące wyższy poziom przepraszam za impulsywną wypowiedź, ale momentami przestaje mnie to bawić, a zaczyna denerwować. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Osoby prezentujące wyższy poziom przepraszam za impulsywną wypowiedź, ale momentami przestaje mnie to bawić, a zaczyna denerwować. Mnie tylko tym rozśmieszyłeś. Jakbyś miał skład odpadów pod domem to być inaczej mówił. Idź do lasu, zobacz co tam jest, czy natura? Czy śmieci? Tam gdzie człowiek tam jest syf, nie zaprzeczaj bo to prawda. Koniec offtopu Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Czesiu a Ty jakoś w styczniu 2014r. nie miałeś odejść z tego forum raz na zawsze? Cytuj Link to post Share on other sites
Kelan 37 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Jak macie sie klocic, to zapraszamy na PW A teraz kontynuujmy wrzucanie zdjec rzeczy, ktore niedawno kupilismy Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Nowaj daj znać jak ssd się sprawuje A czesiek jak zwykle robi awantury, a był taki spokój. Ehhh Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Amok2 940 Napisano 1 Grudnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 "Zaokrągliłem." http://i58.tinypic.com/2e5k4nt.jpg 10 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 ogródek robisz czy taras? Cytuj Link to post Share on other sites
MrDeMarcin 269 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 zieloni Czyli Oni jednak istnieją? Byle znów nie podpowiadali złych liczb w totolotku. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok2 940 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 To nie moje, tak mi się tylko skojarzyło czytając powyższe posty. Btw. kupiłem dwa kable sata Delock 30 cm. Realnie to one mają z 25-26 cm... no ale wystarczyło na styk. http://images.morele.net/i256/463949_0_i256.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Jak macie sie klocic, to zapraszamy na PW Nie wiedziałem, że mamy tutaj koronowaną głowę. http://pl.wikipedia.org/wiki/Pluralis_majestatis Cytuj Link to post Share on other sites
Kelan 37 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Wyrazilem sie w liczbie mnogiej, gdyz uwazam, ze jako forum jestesmy jednoscia. Tak uwazam. Mysle, ze to nie jest miejsce na SPAM i niepotrzebna klotnie Od tego jest jak juz wczesniej wspomnialem PW W kazdym razie, nie chcialem, zeby to tak zabrzmialo Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Kolejny pakiet z bookrage.org - całe 25zl.http://wstaw.org/m/2014/12/02/eksionrzki_png_300x300_q85.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Karol1701 2379 Napisano 2 Grudnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 W końcu... zupełnie zapomniałem o tym tytule. http://drh2.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Company/ubi/images/hero/square/TR_GOTY_hero.jpg 11 Cytuj Link to post Share on other sites
raisroc 63 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 "Game of The Year" - Przegapiłeś cały rok? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Wyrazilem sie w liczbie mnogiej, gdyz uwazam, ze jako forum jestesmy jednoscia. Tak uwazam. Mysle, ze to nie jest miejsce na SPAM i niepotrzebna klotnie Od tego jest jak juz wczesniej wspomnialem PW W kazdym razie, nie chcialem, zeby to tak zabrzmialo Łaaaa! nowy szeryf w mieście... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ostatni sprawiedliwy powinien być wspierany. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts