Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

to swoja droga

zle się zrozumieliśmy chodziło mi o mąkę i żebyś jakiś wypiekł zrobił  jak bedziesz długo grał to zgłodniejesz  :wariat:

http://2.bp.blogspot.com/-SVFYbfZT0lM/UHiKwI2WFNI/AAAAAAAAHiQ/0MieqbCgnLo/s640/ciastka2.jpg

• Popieram 1

@@imiemichal, ich membrana bardzo nie lubi długich przestojów. Kumpel miał taki zestaw i po pół roku jak samochód stał nieużywany membrany się rozpadły :D

Identyczna przypadłość co Hifonics Brutus BX6.2CI.

Poza tym kupiłeś nową rewizję, która nie gra tak samo (dobrze) jak poprzednia.

@@imiemichal, ich membrana bardzo nie lubi długich przestojów. Kumpel miał taki zestaw i po pół roku jak samochód stał nieużywany membrany się rozpadły :D

Identyczna przypadłość co Hifonics Brutus BX6.2CI.

Poza tym kupiłeś nową rewizję, która nie gra tak samo (dobrze) jak poprzednia.

Jeśli chodzi o przestoje to u mnie nie problem bo auto używam codziennie i nie zamierzam zmienić tego :)

Co do jakości dźwięku to nie oczekuje niewiadomo czego. Teraz mam głośniki 10cm i oczekuję żeby grały lepiej i czyściej, nie jestem jakimś audiofilem :D

Chciałem inny model, ale nie było i na pocieszenie dodaję następny model do, póki co skromnej, kolekcji Alfa Romeo.

Małe, bo małe (1:58), ale dość ładne wykonanie jak na typowego resoraka za 5 zł...

http://homepage.ntlworld.com/carl.taylor7/Car%20pics/Alfa%20Romeo-Giulietta-red-58-2013-m-b-mj.jpg

• Popieram 3

bez żadnych chowanych szufladeczek z klawiszami...

Moja "szufladeczka" ma metr szerokości, przerabiałem całe biurko pod swoje potrzeby ponieważ jeszcze nikt nie wymyślił biurka, które by mnie satysfakcjonowało :D  Wysokość na jakiej leży klawa i mysz są dostosowane pod podłokietniki fotela, którego wymiana była dość mocno konsultowana z Nowajem, gdyż posiadał już takowy mebel i mógł mi podać wszystkie interesujące mnie wymiary.

Wszystko podporządkowane jak największemu komfortowi "opieprzania się przed monitorem" :D

• Popieram 4

True story. Klęczałem przed swoim fotelem z miarą :D

Osobiście przez całe życie miałem szuflady na klawiaturę, ale szukając nowych mebli nie mogłem znaleźć biurka z szufladą, które by mi pasowało. Ciężko się przestawić, ale na szczęście mam to już za sobą.

• Popieram 2