Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Mnie się zdarzyło, że szukałem pilota wzrokiem siedząc na fotelu, aż wstałem z niego i okazało się, że na nim siedziałem - tak się wpasował skubany, że go nie wyczułem :P

Albo mam taki duży tyłek, albo za długo siedziałem na tym fotelu i i ścierpły mi poślady, aż czucie straciłem.

Edytowane przez SKEEPER46
  • Popieram 2

Kto robił?

Darmacz... dokładnie mówiąc był to pomysł mojej Pięknej na prezent i Ona się z Nim dogadywała... co ciekawe, przyszło prawie na czas, a zamówiła dwa dni przed urodzinami. :)

Na stronie nie widziałem biało czarnych przedłużek do grafiki i 8 pin i tu moje pytanie do stałych klientów: można się z Darmaczem dogadać, by zrobił na zamówienie taki kolor jaki zechcę?

Ta skórka kosztowała tyle, ale są i po 0,12$ %-) Nieraz można się odkuć, ponieważ skórki czy skrzynki dostaje się po ukończonej rundzie (losowo) i potem można je sprzedać na rynku steam ;) Do tej pory zdobyłem tylko walizkę winter esports za 0,12$ i jakąś skórkę do szotguna za tą samą cenę (tylko ~8h grałem w cs:go, w tym ze 3-4h na serwerach z graczami), ale grosz do grosza a będzie kokosza :menda:

Oczywiście, że tak. Ale lepiej niech Twoja Luba zadzwoni, może do płci pięknej ma inne podejście :rotfl:

Z tego co mi wiadomo to jeżeli tak jest to nie daje tego po sobie poznać... ;) mówiła, że dość zdawkowo pisał ;)

Ale kabelek podoba mi się bardzo więc tak czy siak czuję, że warto będzie czekać na resztę :)

Idę na ostatni mecz Knicksów w tym sezonie. Mało grają w soboty i niedziele a tylko w te dni mam czas.

http://i.imgur.com/KsMD93i.png

+ jeszcze jeden bilet dla dziewczyny :D

Edytowane przez okar19