dadulek 9363 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 On też się wtapia w otoczenie nacierając się świeczką zapachową i nakrywając się podkładką Razera? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nie wiem, ale powiadają, że po domu chadza w różowych bamboszkach po kryjomu, więc... Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 http://fabrykamemow.pl/uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL//201201/1326138330_by_naszwindows1_500.jpg?1326138330 Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) On też się wtapia w otoczenie nacierając się świeczką zapachową i nakrywając się podkładką Razera? Dla ciebie jak juz to PAN raz ci tlumaczylem szacunku od kogos wymagasz to sam go okazuj 'dzieciaku' @GTR 'stary' chlopina a buja sie z dzieciakami na poziomie intelektualnym gimbusow Edytowane 17 Marca 2016 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 17 Marca 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 http://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/wiesz-co-sie-liczy-szacunek-ludzi-ulicy-sezamkowa.jpg 19 Cytuj Link to post Share on other sites
CyborgDE 4319 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dla ciebie jak juz to PAN raz ci tlumaczylem szacunku od kogos wymagasz to sam go okazuj 'dzieciaku' Jak już wymagasz szacunku do siebie, to szanuj innych... Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Po cholere go atakujecie i prowokujecie? Niech se chłopaczyna i w dresie i w czym chce śmiga, bądźcie mądrzejsi i go zostawcie w spokoju. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty mulator 3173 Napisano 17 Marca 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Macie coś do dresów? Któren taki kozak? http://i.imgur.com/h4uYSU2.jpg 22 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Drogi Adrianie, ja od Ciebie niczego nie wymagam. A juz na pewno czegoś o czym nie masz bladego pojęcia. Sam zaczynasz, a potem się dziwisz, ze dostajesz pstryczka w nos. Poluzuj dres i odetchnij głęboko 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 W temacie tych butów to mam pytanie, one są damskie czy męskie, bo moja żona sobie takie kupiła do biegania i trochę nie teges żeby w męskich śmigała? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Polk Audio Hampden w miejsce wysłużonych już Gigaworks T20 Jak się zbiegło z prezentacja na głównej ... teraz tylko czekać na kuriera pozostało. Szczerze gratuluję zakupu,ale zaraz Pan od audio Cię opieprzy że przepłaciłeś,że plastykowe gó**o,ze brakuje siateczki i filtra powietrza. Tutaj taka zasada: jeśli nie coś z przez 2000 roku to jest z gówna zrobione.Dla tego czasem nie pokazywać niektórym ludziom co kupiłeś( w sensie drogi audio sprzęt). Jeszcze raz gratuluję zakupu. Miłego słuchania. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 2 Cytuj Link to post Share on other sites
czestochowakiero 144 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 W temacie tych butów to mam pytanie, one są damskie czy męskie, bo moja żona sobie takie kupiła do biegania i trochę nie teges żeby w męskich śmigała? Przeglądam z ciekawości ten offtop i ta riposta porzadzila PANIE ADRIANNE KILLYM WHY SO SERIOUS 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A wszystkich tu zgromadzonych laczy jedno i to samo, nie wazne czy jestes dresem czy rurkowecem zawsze bedziesz cebulakiem. Tylko cebule sie kloca o kawalek dresu i butow. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) 'chlopatasiu' Per "chłoptasiu" zwracaj się do swoich ziomków z pod bloku, grubasku. ja ciebie nie stac Jak ja nienawidzę jak ktoś wytyka komuś, że na coś go nie stać. Gdyby to była prawda, to zrobiłoby mi się przykro, jak każdej innej osobie. Nie każdy zarabia kokosy, więc powstrzymaj się od takich komentarzy. PS. Stać mnie. Nigdy nie chwale się tym co za ile kupiłem, no ale tutaj sytuacja tego wymaga. Z trzech ostatnich miesięcy, trochę ubrań. http://i.imgur.com/JLQDk1u.jpg Daruj sobie takie komentarze - takie coś to zwykłe skur***yństwo i głupota, tym bardziej jeśli gó**o wiesz o danej osobie. nastepnym razem proponowal bym szukac spodni w odpowiednim dziale dla 'swoje' plci Boli Cię te grube dupsko, że nie jesteś w stanie w takie spodnie wleźć? PS2. Ktoś normalnej postury nie będzie chodzić w "worach po pyrach" jak ludzie Twojej postury, bo to po prostu nie wygląda. Im prędzej to zrozumiesz, tym lepiej dla Ciebie, amebo. Edytowane 17 Marca 2016 przez kacperq 3 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Po cholere go atakujecie i prowokujecie? Problemem jest tu fakt, iż Adrian chce sprzedać każdemu swój światopogląd czy obraz the real man. Wg Niego każdy kto ubiera się inaczej niż On sam albo jest gejem albo daleko mu do męskości. Musiałbyś zagłębić się w temat, to nie pierwsza taka sytuacja. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 http://i960.photobucket.com/albums/ae85/mirandafave/Ad%20Astra/data-pipe_zps1264d96a.gif 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty mulator 3173 Napisano 17 Marca 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A ja dziś odebrałem zestaw dla prawdziwego mężczyzny. Płyn, wąż i złączki. Płynu używam też zamiast wody kolońskiej. http://i.imgur.com/6KtgSfy.jpg 15 Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1ef8fHVXXXXXmXVXXq6xXFXXXm/1pcs-lot-black-AF-Confirm-Mount-font-b-Adapter-b-font-For-font-b-M42-b.jpg 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dzięki za uświadomienie mi mojej orientacji Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Drogi Adrianie, ja od Ciebie niczego nie wymagam. A juz na pewno czegoś o czym nie masz bladego pojęcia. Sam zaczynasz, a potem się dziwisz, ze dostajesz pstryczka w nos. Poluzuj dres i odetchnij głęboko Pstryczka w nos to wy na ogol dostajecie i potem sie chowacie za kolorami swojego nicku banujecie pod pretekstem 'obraza uzytkownika z wyzsza ranga' wystarczajaco dlugo jestem na tym forum i wiem jak 'funkcjonujecie' jestem zdania ze na szacunek trzeba sobie zasluzyc i od nikogo jego nie wymagam wiec jezeli ty i 'twoje kolko kolorowej adoracji' wymagacie szacunku do was to sami innym tez powinniscie go okazywac albo trzeba zmienic zasady i nie bedzie wtedy problemu (ale to nie przejdzie wiec czasem zastanow sie co tma bazgrolisz tym bardziej ze jestes zielony i powiniens dawac dobry przyklad) tutaj cwaniakow zgrywacie w necie a tak naprawde to 90% z tych krzykaczy to 'leszcze' jednostrzelowi co pierwsi dzwonia po 'paly' mowa glowie tutaj o tych pseudo cwaniakach w rurkach ze swoimi srajfonami ps @Nowaj transparetn z PO trzeba bylo wstawic nic nie poradze ze ³³³³alow w rurkach i 'sranjfonowcow' nie trawie taki juz jestem btw http://memytutaj.pl/uploads/2015/06/06/5572c2c587900.jpg a teraz koncze OT banem albo zakonczeniem poprostu dyskusji jak ktos cos... to zapraszam na priva Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 tutaj cwaniakow zgrywacie w necie a tak naprawde to 90% z tych krzykaczy to 'leszcze' jednostrzelowi co pierwsi dzwonia po 'paly' mowa glowie tutaj o tych pseudo cwaniakach w rurkach ze swoimi srajfonami ohoho, samiec alfa in da house. Patrząc na image wcale mnie nie dziwi, że to nie tylko wygląd, a już stan umysłu... Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) tak naprawde to 90% z tych krzykaczy to 'leszcze' jednostrzelowi Z Twoją masą to bardzo wątpliwe, obstawiam że prędzej dostałbyś zawału w trakcie walki, niż powalił jakiegoś "leszcza" na "strzała". ze swoimi srajfonami O, "pacz"! Srajfona też mam Edytowane 17 Marca 2016 przez kacperq Cytuj Link to post Share on other sites
CyborgDE 4319 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 tutaj cwaniakow zgrywacie w necie a tak naprawde to 90% z tych krzykaczy to 'leszcze' jednostrzelowi co pierwsi dzwonia po 'paly' mowa glowie tutaj o tych pseudo cwaniakach w rurkach ze swoimi srajfonami Ogólnie większej części posta nie jestem w stanie zrozumieć, ale ten fragment udało mi się rozszyfrować. Różnica pomiędzy takim "jednostrzałowcem" a Tobą jest taka, że zanim Ty się prawilniaku obrócisz/przetoczysz to ten "jednostrzałowiec" zdąży przebiec sztafetę. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Nie śmiejcie się, otyłość to choroba. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts