Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Miałem S5, nie wytrzymałem tygodnia a telefon szybko znalazł nowego właściciela, wracam do mojej poczciwej Xperii Z.

@down

Dużej różnicy na pewno nie ma.

Mam obecnie S3 i wymieniłbym na S5, Z'ki mi się nie podobają miałem przez chwilę taką T3 drażniły mnie grube ramki i kwadratowy kształt.

Edytowane przez CrisPL
Mam obecnie S3

Jak brałem zetkę to miałem do wyboru S3 albo dopłacić do Zetki :P wybrałem tą drugą i wychodzi na to że trzeci rok będzie mi służyła.

S3 ma Amoled S5 miał jakieś dziwne paski na ekranie gdy patrzyło się pod kątem. Wolę starszy telefon, który nie muli i nie ma reklam, niż zawalony Andek z pierdylionem reklam na pasku z jakimiś Quizami itd. Kilka apek i telefon tracił płynność, poszedł do ludzi 2h nie minęły i się sprzedał. ...

Edytowane przez Ragnar Lothbrok

Mojej S3 stuka 2,5 roku teraz, jedynie strach patrzeć na ramkę, ale na to mam akurat pokrowiec. Uwielbiam ten telefon za wyświetlacz, jest szybki na custom ROM'ie 4.4.2 uwolnione wzmocnienie wolfsona i muzyka gra przepięknie. Nigdy nie używam androida w wersji wgranej przez producenta zawsze moduję, a do tego najlepsze są właśnie telefony Samsung Galaxy. W Xperiach i LG trzeba się namęczyć by coś zrobić z systemem.

Jak szukałem telefonu to Z i tak była poza moim zasięgiem. Jedyna bolączka to, że zdało by się te 2GB RAM.

Edytowane przez CrisPL

Młody bez fotelika,prędkość w zabudowanym itp.Baaaaardzo łagodnie mnie potraktowali.Gdy mieszka się na wsi to trochę inaczej to wygląda,pech bo nie załem tych funkcjonariuszy bo pewnie skończyło by się na upomnieniu.Gdyby to było w jakimś mieście to prawko pewnie bym u nich zostawił i mandat kolosalny.

Do mamy na obiad jechaliśmy z młodym,jak za obiad niedzielny to nie jest tak źle.

epickie.

Wiem :D Mało nie dostałem zawału pod koniec licytacji. 

W ubiegłą sobotę polazłem na koncert i jakiś mietek sprzątnął mi sprzed nosa Predatora w 1/4, za 305 zł, który na e-bay'u, w takiej akurat wersji, stoi po około 6 stów.

Cena za IM zatrzymała się o 15 zł od mojego maksimum, jakie wynegocjowałem sam ze sobą :P

Od prawie roku na co dzień nie palę, ale właśnie zbieram się do sklepu po fajki. Dawno nie miałem takich nerwów.

• Popieram 2

Czyli gdzieś na powrocie się udało?

W drodze powrotnej zadzwoniłem do kolesia... 14 km od mojego rodzinnego domu. Pojechałem, zobaczyłem... Stała taka biedna bezpańska (właściciel wyemigrował do Białegostoku). Jak odpaliłem od razu mruknęła z zachwytem 225 konikami... nie mogłem jej nie przygarnąć :P

• Popieram 5