marik81 1211 Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września marik - a czy do makro można wejść bez karty?Teoretycznie bez karty nie wejdziesz, ale jak zadzwonisz na domofon przy wejściu to Cię wpuszczą. Zakupy robię bez problemu a przy kasie tylko mówię, że chcę na paragon. Kasjerka odbija jakiś kody u siebie i kasuje normalnie, znaczy cenę z vatem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Będzie grane ..ponoć klimat jak z gears of war ,zobaczymy . 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września @raidersdaj znać czy warto, dostałem do procka kod na tę grę i się zastanawiam czy warto instalować. Cytuj Link to post Share on other sites
GAMER G1 137 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września To jest mega gra. Jedynka była super, ta też jest. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
GAMER G1 137 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Gdzie taka wyprzedaż @Gryphusna God of War? Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września @GAMER G1 GOG 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Skaza 591 Napisano 14 Września Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Września Proste urządzenie podłączone do telewizora, dzięki któremu można wygodnie korzystać z przenośnego dysku, pendrive lub aparatu... 9 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BlackCoffe 14071 Napisano 14 Września Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Września Bo mi karnisz postanowił na łeb spaść : P 12 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września to co Ty tam wyprawiasz @BlackCoffe ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Sąsiad przesadził z udarem i od drgań się kołki wysunęły 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września 20 minut temu, BlackCoffe napisał: Sąsiad przesadził z udarem i od drgań się kołki wysunęły A co ten sąsiad z udarem zrobił? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Próbował zrobić apartament z pokoju z kuchnią i łazienką lol 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty anemus 228 Napisano 14 Września Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Września U mnie wielki test "past termoprzewodzących" i wymiana padów na vramach w lapku (z różowego gluta na pad) 13 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września @BlackCoffe nie dałaś się wkręcić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Hehe, wiedziałam o co chodzi : > 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Czarna robiła wrecking ball na żyrandolu, ale woli się tym tutaj nie chwalić. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Karnisz mało nie spadł a nie żyrandol : P 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Czyli jednak na karniszu, ok 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 14 Września Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Września Wysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 14 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września @anemus ThermalGrizzly Kryonaut Extreme daje zawsze na swój procek i to jest jedna z najlepszych past termo. Myślałem nad ciekły metalem ale nie nakładałem i wolę nie ryzykować. Z kryonauta extreme będziesz zadowolony. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września W dniu 14.09.2024 o 10:18, Gryphus napisał: @raidersdaj znać czy warto, dostałem do procka kod na tę grę i się zastanawiam czy warto instalować. Pfff ... kurła nie wiem co powiedzieć ... ale jak na razie to ja rozczarowany jestem miałkoscią tej gry . Nie tego się spodziewałem ale tu każda misja wygląda tak samo , gra strasznie liniowa idź do puntu rozwal tabuny potworków wciśnij guzik . Brakuje mi tu jakiejś eksploracji terenu ,zbieractwa jak Girsach COG TAGS .... tu nie ma nic . Graficznie ,ok widoczki są ,ale nie po to kupowałem grę aby oglądać widoczki ..... klimatu z Girsów to grama nie ma to nawet nie zasługuje na porównanie do Grsów . Nie potrafię pograć dłużej niż 40-60min ... bo się nudzi .... ja już chyba stary jestem ,albo ta gra jest słaba . Nie wiem skąd te oceny 8/10 ... dam szansę grze i ukończę ją choć by nie wiem co ... ale na chwile obecną to naciągane 5/10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września W dniu 14.09.2024 o 10:18, Gryphus napisał: @raidersdaj znać czy warto, dostałem do procka kod na tę grę i się zastanawiam czy warto instalować. Zgadzam się z powyższym - dodatkowo u mnie mam monitor ultrawide 3440x1440 i mam malownicze czorne pasy po bokach ekranu. Gra AAA w 2024 roku... Badziewie straszne nie warte 10 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września @raiders a tak wszędzie chwalili @joker5513 2024 rok i takie numery? To u mnie będzie to samo Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts