Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

@up

Może dlatego, że Snap 625 ma nowszy modem LTE względem 650 :> . A najlepiej sprawdzić czy B20 coś daje w danej lokalizacji mając roota i aplikację umożliwiającą podgląd jakiego pasma używa telefon w naszej lokalizacji. 

myślę, że ikonka 3G vs LTE w pasku powiadomień daje już dość dobry pogląd na sytuację 

• Popieram 1

Sekcja to swoją drogą, nad nią też pomyślę bo z doświadczenia wiem że I7 gdziekolwiek wywiera "presje" na płycie. Ten laptop potrafi przyjąć nawet mocniejsze procki :)https://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/1982-125-hp-elitebook-2570p-owners-lounge/&page=5#comment-58275 

więc o mobo się specjalnie nie martwię. Na 70% procek dostanie underclocking by naśladował 35 watowego 3612QM, wtedy raczej nie powinno być dużych problemów, choć chłodzenie obowiązkowo do poprawy by nie pracował non stop na wentylatorze- przy I3 do czasu odpalenia jakieś gry mam w ogóle pełen pasyw. Co do zasilacza, różnie- widziałem że przy 37xx (które throttluje samo z siebie bo płyta nie puszcza) windows potrafi wypluć komunikat że system nie będzie pracował pełną parą bo brakuje mu mocy, jednak przy 36XX nikt się na braki mocy nie skarżył. Zresztą, 90 watówka z bodajże 8570p kosztuje 2 dychy w używce(profit starszych biznesówek, części za grosze), więc w razie czego go zmienię, choć sądzę że nie będzie konieczności. 

Chyba ogłupiałem. To już trzecia wersja pudełkowa pierwszej części Wiedźmina jaką mam (pierwsze wydanie, rozszerzona i teraz ta, a do tego wersja elektroniczna) - ale co chłopakom na  rozwój Wiedźmina 4 żałować.

steelbook.jpg

Edytka:

a i jeszcze wodę na ryj. Lubię ją, bo jest na alkoholu i ładnie piecze na ryju, elegancko pachnie, a kosztuje średnio 8zł (czasem mniej, czasem trochę więcej) :D

http://files.tinypic.pl/i/00923/aarwtkl7qjd7.jpg

Edytowane przez jureba
  • Popieram 5