Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

UP: Ty tak serio?

Ja miałem wiele słuchawek, ale tych Roccatów bym w życiu nie zamienił. Charakterystyka dźwięku tych słuchawek dla mnie okazała się idealna. Godzinami bym mógł słuchać w nich muzyki, bo grać w nich jakoś nie lubie. I wiem że teraz eksperty będą hejtować to co napisałem, ale osobiście mogę pogratulować kupującemu bo za te 60 zł są bardzo dobre!

Co poza jakże kuszącym sloganem "for gamers" przemówiło za zakupem tych "słuchawek"? Za te pieniądze jest tak dużo prawdziwych słuchawek że nie wiadomo od jakich zacząć wymieniać ;)

Oddaj do sklepu póki jeszcze możesz :)

Audiofilem nie jestem, na rower do słuchania muzyki jak znalazł.

Oryginalne Iphona grają nieźle, ale minie małżowiny po dłuższej trasie bolą, więc zakupiłem powyższe.

Dla mnie są ok i  to mi wystarcza. pozdrawiam 

powtórzę MI to wystarcza  

Ale to nie chciałbyś czegoś lepszego za te pieniądze? Takie myślenie też jest dziwne.

Mam X keszu na dany sprzęt, dwie możliwości i... wybieram gorszy (świadomie), gdzie potem wypieram się, że mi to wystarcza?

Nie żebym się czepiał, jak ładnie Ci grają to gicior, po prostu mam inną filozofię trochę i nie rozumiem pewnych rzeczy :P

• Popieram 5

Ale to nie chciałbyś czegoś lepszego za te pieniądze? Takie myślenie też jest dziwne.

Mam X keszu na dany sprzęt, dwie możliwości i... wybieram gorszy (świadomie), gdzie potem wypieram się, że mi to wystarcza?

Nie żebym się czepiał, jak ładnie Ci grają to gicior, po prostu mam inną filozofię trochę i nie rozumiem pewnych rzeczy :P

Moim zdaniem nie jest to zły wybór - przecież go nie polecam na lewo czy prawo, spodobały mi się wizualnie, grają przyzwoicie i tyle.

Czy to dobry wybór, nie wiem, nie miałem innych żeby mieć porównanie, weźcie pod uwagę  że każdy z Nas jest inny, i ma inne priorytety,wartości itp.

Wam one nie pasują i OK, ja jestem zadowolony z zakupu, temat co ostatnio kupiliście " Na luzie" pozdrawiam 

Edytowane przez robinek09
  • Popieram 3

Póki sprzęt "dla graczy cieszy" się taką popularnością, to takie zakupy nie powinny nikogo dziwić. Szkoda tylko, że "chińczyki" robią lepiej grające doki za 3,5$, tu jest problem. Zrozumiem taki zakup, jeśli ktoś mi powie "kupiłem, bo to Roccat"

A po za tym, czy naprawdę każdy każdemu musi klaskać do każdego zakupu? Serio?

• Popieram 2
Dobrze że lenovo trzyma jeszcze stylistykę starych dobrych IBMów

Niestety, z każdą serią coraz bardziej od niej odchodzi. Ultrabookowość jakoś im moim zdaniem nie służy.

Żeby nie było OT:

http://www.arest.pl/ph/19643/1_addmedium.jpg

T510 w zastępstwie za 15-r253nw, który kiepsko znosi codzienne noszenie i niezbyt oszczędne użytkowanie.

Edytowane przez krzesuo