Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Ten typ tak ma, przynajmniej w budżetowych fotelach. Miałem już nie jednego tilta i każdy się buja.

A fotel z Jyska - ten model też, za krótki czas się rozwali, zapewne pęknie rama podłokietnika, bo na nią idzie cały ciężar ciała podczas opierania się.

Tobie też się lekko buja nawet po zablokowaniu?

Buja się. ADHD mam, to się nawet ciesze, siedze sobie i się bujam.

apewne pęknie rama podłokietnika

Miałem jakiś gó*****y "fotel" za 80 zł przez ponad 10 lat. Wysiedziany tak, że zrobił się taboret. Też miał pękać, od patrzenia miał się rozlecieć. I do dziś żyje. Więc dam szansę nowemu, jak się rozleci to pójdzie na gwarancję.

• Popieram 1

Miałem jakiś gó*****y "fotel" za 80 zł przez ponad 10 lat. Wysiedziany tak, że zrobił się taboret. Też miał pękać, od patrzenia miał się rozlecieć. I do dziś żyje. Więc dam szansę nowemu, jak się rozleci to pójdzie na gwarancję.

Cóż, ja miałem inne doświadczenia, wszystkie fotele jakie miałem z Jyska pękły dokładnie w tym samym miejscu :/

Później kupiłem budżetówkę w sklepie z fotelami i służy mi już z 5. lat, niestety powoli zaczyna pękać eko skóra  na siedzisku, ale póki co delikatnie.

Robiąc OT.

Ile powinniśmy wydać na fotel , żeby posłużył przez dłuższy czas ? Czeka mnie za jakiś czas wymiana mojego i za 700 zł kupiłabym porządny fotel ? Bo będąc ostatnio w JYSKU widziałam za 700 pln, bardzo wygodny.

Dobry fotel, to wydatek rzędu minimum 1000 zł.

Wszystko tańsze jest tylko fotelem.

Moje zdanie jest takie że jeśli ma być tanio i w miarę wygodnie to IKEA Markus jest ok, ale jeśli szukasz czegoś na prawdę wygodnego to lepiej doskładać kasę i kupić coś z oferty Profim. Ostatnia rada, nie kupuj fotela "gamingowego" zwyczajnie nie jest warty tych pieniędzy. To moje skromne zdanie.

Ile powinniśmy wydać na fotel , żeby posłużył przez dłuższy czas ? Czeka mnie za jakiś czas wymiana mojego i za 700 zł kupiłabym porządny fotel ? Bo będąc ostatnio w JYSKU widziałam za 700 pln, bardzo wygodny.

jak wyżej, niee

zobacz oferty Bejot, Sitag lub Profim