Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

To przegrałeś dyche. Moja rodzina nie obchodzi tego. Powód, zawsze w te dni same awantury były w rodzinie.

Nie wiem, wg. tego co kiedyś pisałeś już dawno nie powinieneś żyć, więc nie wiem jak tu ci wierzyć, jak to twierdziłeś że choroba serca i nie masz więcej jak 2 mc. Minęło może pół roku i nadal na chodzie? Albo doznałeś uzdrowienia, albo jedziesz kłamstwami jak seria z AKacza ... 

Nie wiem, wg. tego co kiedyś pisałeś już dawno nie powinieneś żyć, więc nie wiem jak tu ci wierzyć, jak to twierdziłeś że choroba serca i nie masz więcej jak 2 mc. Minęło może pół roku i nadal na chodzie? 

Rób od dziś screen każdego swojego napisanego posta tutaj. Obejrzyj je jak dojrzejesz. Będziesz z siebie dumny ;)

Z resztą w styczniu 2014 stwierdziłeś, że idziesz i nie wracasz - dotrzymaj obietnicy :wariat: 

• Popieram 6

Napisałeś także, że odejdziesz stąd raz na zawsze.

Nie ma sensu, z najgorszych forów, te jest najlepsze :P, nie ma dokąd się przenieść, zresztą Kubuś czy Sony załatwił mi bana na PClabie, Pomogłem Adamowi wystawić sprzęt na sprzedaż dali screeny z dwóch serwisów i ban za multikonto hehe :D

Wgl. te forum i tak się stacza, chcę być świadkiem jego upadku, teraz każdy tu dostaje modera czy admina, za chwilę z serwisu będzie bagno i The Speed będzie musiał wszystko od nowa stawiać, zalożę się że to jedyna osoba która ogarnia PHP CSS HTML w tym całym burdelu. 

• Popieram 2

Coraz barwniej się robi na BMK. Wystarczy wejść do odpowiednich działów i w prezencie dostaje się całkiem pokaźną dawkę humoru :D
Także myślę, że forum nie schodzi na psy. Rzekłbym, że jest na odwrót dzięki tym wszystkim "heheszkom" :)

• Popieram 3