sevae 8 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pytanie tylko, czy waszych sił by wystarczyło na doprowadzenie zwyciezcy do wygranej.Szacowałem, że może być nas (razem z piszącymi news'y i recenzje) nawet 50 osób. Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 do widzenia panu bo nie ma pan postów 50??. np. grynkowski jakieś szanse by miał, ale runio Ronio wyprzedził was z G.R.U.P.E. "dobra, teraz głosujecie na mnie, potem wszyscy głosujemy na XXL, potem na XXXL aż wszyscy będziemy mieli nowe kompy. W razie czego załóżcie konta na członków rodziny." Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W razie czego załóżcie konta na członków rodzinyCoś ci sie pomyliło ma być fair, nikt z nas tak nisko nie zejdzie. P.S. O kurde założyłem ten temat i wale http://ptymew.bay.livefilestore.com/y1pug97O3e1-a_79HXhNfcA6DMsUmTY-RxkKMTh3-xkX32osjYJCDV1zyTyk2pkS6OZTbtgGAEC838dI77hfmxtdA/20080326174653.gif Link to post Share on other sites
Dragon 5 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja tak czytam i dalej nie wiem jaki macie cel buntować się przeciwko redakcji? Przecież redakcja jak chciałaby oszukiwać użytkowników benchmarka to bez względu na jakieś bulwersy użytkowników i tak dalej będzie to robiła. Jeżeli nie oszukuje to tylko według mnie ośmieszacie się lekko oskarżając redakcję o takie postępowanie. Takie jest moje zdanie. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A ja tak czytam i dalej nie wiem jaki macie cel buntować się przeciwko redakcji? Przecież redakcja jak chciałaby oszukiwać użytkowników benchmarka to bez względu na jakieś bulwersy użytkowników i tak dalej będzie to robiła. Jeżeli nie oszukuje to tylko według mnie ośmieszacie się lekko oskarżając redakcję o takie postępowanie. Takie jest moje zdanie.myślę że oni nie oskarżają redakcji o oszustwo tylko pewnego użytkonika i chcą zaradzic takim sytuacjom wprowadzając "dyscyplinę partyjną" Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Następny jaki macie cel buntować się przeciwko redakcjiAlbo nie czytasz albo nie rozumiesz o buncie to tylko ty tu mówisz. Jeżeli nie oszukuje to tylko według mnie ośmieszacie się lekko oskarżając redakcję o takie postępowanie.To też tylko twoje zdanie a nie moje na taki przykład. Cyt. "dyscyplinę partyjną" tak coś w tym rodzaju. Link to post Share on other sites
Dragon 5 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A dla mnie nie jest jasne. Tym bardziej, że wyniki są tajne. Nawet dokładnej liczby głosów na zwycięzcę nie podali... Cały problem w tym czy Admini nas zechcą wysłuchać i coś zrobią przed piątką czy temat pójdzie na tor boczny i będzie powtórka z rozrywki To jest według mnie podejrzenie redakcji o oszustwo. Poza tym po co wam jawne głosowanie?? Jeżeli chcecie znać wyniki to znaczy że nie wierzycie redakcji że wiarygodnie wyłoniła zwycięzce. A znając wyniki to i tak nie zweryfikujecie czy to jedna osoba głosowała na siebie z tego samego IP czy stworzyła konta i rozdała kumplom swoim żeby na niego zagłosowali. Co Wam to da? Według mnie satysfakcję i utwierdzenie w fakcie że redakcja nie fałszuje wyników bo nic innego. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To jest według mnie podejrzenie redakcji o oszustwoTu chodzi o pewne zmiany a nie o podejrzenia ale każdy z nas może to widzieć inaczej. Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Coś ci sie pomyliło ma być fair, nikt z nas tak nisko nie zejdzie. Ej spokojnie, ja nie napisałem, żebyście tak zrobili Uważam ,że runio tak zrobił - umówił się z kumplami i przez kilka kolejnych edycji będą głosować na siebie nawzajem... Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 zamiast marudzic ( tez jestem zdziwiony wynikami ) to zacznijcie odkladac kase na nowe podzespoly. mi jakos udalo sie pozmianiac pare rzeczy, a za 2 tygodnie moze bedzie CrossFire ale przy najtepnym glosowaniu mozecie mnie uzglednic, oddam glos na "wybranca". Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 roznoście ulotki przez miecha i już wpadnie trochę kasy albo zbiór truskawek przez wakacje Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale jak by mi było to potrzebne to mam kasę na sprzęt, nawet nie startuje w tym konkursie. EDIT: @Dragon, gdybyśmy uważali, że redakcja oszukuje to jaki sens miałyby nasze głosowania ... i tak mogliby oszukiwać. My tylko uważamy, że konkurs jest mało dopracowany i pozwala na różnego rodzaju przekręty. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przecież oni nie mówią o sobie. Na mnie tez możecie liczyć, zagłosujmy jednym głosem na kogoś Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Na mnie tez możecie liczyćWitaj w klubie to zacznijcie odkladac kase na nowe podzespolyW tym tygodniu wkładam WC do budy i jakoś nie płacze. Tak jak kolega sevae nie startuje w konkursie. P.S. Tylko trzech ?! co jest. edit : Oczywiście żle policzyłem :oops: sory. Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To jak z tym zamknięciem na hasło w końcu? Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To jak z tym zamknięciem na hasło w końcu?Narazie brak odpowiedzi od Andrzeja. sevae liczyłeś "owieczki" ile ci wyszło (takich pewnych) ?! Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja jestem za i będę głosował kogo na tego na kogo wybierzemy z pośród wielu ale mam zamiar startować w następnej edycji bo sam nie mam kasy na kolejne rzeczy do wymiany... więc jak coś ja też się dopisuje Dragon a Ty poczytaj a potem mi mów że ja oskarżam redakcję... myślę że nigdy w życiu by tego nie zrobili ;/ Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 sevae liczyłeś "owieczki" ile ci wyszło (takich pewnych) ?!Tylko z tego tematu: 19arek93, _nick_, Junior, Lorduś, torture, i my - czyli na razie skromnie bo 7 osób. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I ja się mogę dołączyć jeśli chcecie G.R.U.P.E. - Grupa Radnych Upgrade PEcetów. Wiem ,że trochę nie pasuje ale tylko takie coś wymyśliłem. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No to co, zacząć pisać bota :twisted: roznoście ulotki przez miecha i już wpadnie trochę kasy albo zbiór truskawek przez wakacje Prościej jest pisać newsy przez wakacje A co do głosowania w G.R.U.P.E., to można to zrobić za pomocą konferencji na GG P.S: Ja też się piszę na to 'rozsądne' głosowanie Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I ja się mogę dołączyć jeśli chceciePewnie że chcemy będzie nam miło. No mICh@el brawo Coraz lepiej. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ogółem z tą grupą bardzo dobry pomysł ,tylko musimy zebrać dużo więcej osób ,aby mieć dużą siłę przebicia Link to post Share on other sites
Dragon 5 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja jestem za i będę głosował kogo na tego na kogo wybierzemy z pośród wielu ale mam zamiar startować w następnej edycji bo sam nie mam kasy na kolejne rzeczy do wymiany... więc jak coś ja też się dopisuje Dragon a Ty poczytaj a potem mi mów że ja oskarżam redakcję... myślę że nigdy w życiu by tego nie zrobili ;/ Czytaj ze zrozumieniem także moje posty! Nie mówie że to TY oskarżasz redakcję tylko mówię do ogółu. gdybyśmy uważali, że redakcja oszukuje to jaki sens miałyby nasze głosowania ... i tak mogliby oszukiwać. My tylko uważamy, że konkurs jest mało dopracowany i pozwala na różnego rodzaju przekręty. No wiadomo że nie jest dopracowany ale z niektórych postów wynika, że wygrana użytkownika runio wynika z "widzi mi się" redakcji. Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No wiadomo że nie jest dopracowany ale z niektórych postów wynika, że wygrana użytkownika runio wynika z "widzi mi się" redakcji.Tak, bo chodziło o wzbudzenie wątpliwości co do formuły konkursu, jednak wcale nie uważam, że redakcja robiła jakieś machlojki - ale co do użytkownika runio pewny nie jestem. Ciągle chcą dowodów na oszustwo, przy takiej formule nie możemy ich zdobyć (jest tylko wcześniejszy zestaw użytkownika runio), więc pozostało wzbudzanie wątpliwości. A tak w ogóle to oni powinni dostarczać dowody na oszustwo lub prawidłowość - a nie My. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dobra, niema co się kłócić o to czy modernizacja kompa runia to oszustwo czy nie. Teraz trzeba zebrać więcej aktywnych osób do G.R.U.P.E. a potem będziemy się martwić co dalej Link to post Share on other sites
Recommended Posts