soulburner 5 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 @soulburner Jak juz kogos cytujesz to postaraj sie nie przekrecac autora OK? ...no to sobie pewnie nagrabiłem ;p Poprawione. Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 @soulburner Wcale sobie nie nagrabiles tylko nie moglem sobie przypomniec kiedy cos takiego napisalem, stad mala uwaga. Mysle ze jak zaczniesz sie udzielac na forum, pisac newsy albo jakies recki to bedzie mozna wrocic do sprawy czlonkowstwa. Ale pamietaj GRUPE nie zostalo zalozone po to zeby wybierac kandydata sposrod swoich czlonkow, tylko z ogolu aktywnych uzytkownikow. pozdro Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Chcesz głosować w szustej edycji "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców' ? Grasz zawsze fair i chcesz wybrać kogoś naprawde aktywnego ? To oddaj swój głos na naszego kandydata ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://ptymew.bay.livefilestore.com/y1pbdMcaiue6ExavNqXg_f4FwjlG-Nv3Fo-UKvgGUEgkPsF_HWL8GRwugqJexqADfV0bXOKxKsai571n5CnUqJvjO2ix0C7NzXo/ScreenHunter_01%20Jun.%2016%2014.48.JPG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nigdy więcej oszustów !!! My jesteśmy uczciwi przyłącz sie do nas... edit : Na forum G.R.U.P.E. jest ankieta do wypełnienia więc szable w dłoń panowie !!! Reklama sponsorowana przez G.R.U.P.E. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nigdy więcej oszustów !!! My jesteśmy uczciwi przyłącz sie do nas... "Together, we can rule the galaxy" tak multijumper trochę brzmi ten tekst brzmi, cytat był chyba w "Star Wars" Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ankieta czeka Panowie...więc do dzieła !!! Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nigdy więcej oszustów !!! My jesteśmy uczciwi przyłącz sie do nas... Podoba mi się wasza metoda działania Sam chciałbym dołączyć, ale coś mi się wydaje, że tak jak w przypadku kolegi soulburnera dla mnie pewnie jeszcze za wcześnie Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 @grzesiekmos Powiem tak..to co napisałem do kolegi soulburner to było moje stanowisko a nie wszystkich, moge spytać jeżeli ci zależy ?! Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rozumiem twoje stanowisko, jeśli nie masz nic przeciwko to zapytaj Ale jeśli nie chcesz to ja to rozumiem Może kiedy indziej pozdrawiam Link to post Share on other sites
soulburner 5 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Heh, ja zamierzam trochę się udzielać na forum i w poradniku, może nawet newsa kiedyś napiszę (kiedyś czyniłem to dla konkurencji ), ale... wydaje mi się, że o wyborze szczęściarza powinno decydować losowanie, a nie wybór użytkowników, gdyż od razu pojawia się podejrzenie, że znajomi będą głosować na znajomych - chociaż może to tylko moje zamiłowanie do teorii spiskowych mi mąci w głowie Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 @Soulburner Porzuć swoje zamiłowanie . Nasz wybór jest jak najbardziej demokratyczny poprzedzony długimi i burzliwymi debatami. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 DF nie życzę żebyś robił mi antyreklamy na forum G.R.U.P.E. dokładnie wiesz o co ci chodzi ;/ jeżeli masz jakieś ale do mnie to możesz mi to napisać na pw a nie robić mi antyreklame ;/ Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 DF nie życzę żebyś robił mi antyreklamy na forum G.R.U.P.E. dokładnie wiesz o co ci chodzi ;/ jeżeli masz jakieś ale do mnie to możesz mi to napisać na pw a nie robić mi antyreklame ;/Tak widziałem że coś jest nie tak bo sam robiłem ankiete a potem chyba ktoś cie usunoł Mam ndzieje że załatwicie to na PW ewt. na "SPAMpost" Jeżeli będzie taka potrzeba to sam pogadam z DF. Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Przystępujemy już na poważnie do pierwszej tury głosowania, lista TOP i komentarze dotyczące kandydatów w osobnych wątkach. Ankieta już nieaktualna. Niech wszyscy podają swoje nowe TOP na forum Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Najnowsza aktualizacja "owieczek" z G.R.U.P.E. .daft (superstatus) mICh@eL MikiS93 procek (superstatus) _nick_ (superstatus) 19arek93 Andrzej Michalski (superstatus) Dark Forest havok hunio Junior kopec23 kubbak Lorduś matijas Quantinum Sebol_uk sevae torture wwwojtek1 firespace760 Darodaredevil (superstatus) zeratul Warrk y0ddh4 Tomasz Stiller (członek honorowy) multijumper Serdecznie zapraszamy i innych aktywnych Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Sorki, ale co oznacza status - superstatus Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam W skrócie to nie pełne członkostwo czyli status obserwatora Z tego co pamiętam to taki chciałeś ale możemy cie usadowić na cały etat...chcesz ?! Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzięki za przypomnienie, niech może na razie jest tak jak jest Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jeszcze raz przypominam o TOP10 na forum G.R.U.P.E. !!! Jednocześnie prosze wszystkich kolegów o rejestrowanie sie (info na PW) bo zaczyna sie rzeczowa dyskusja Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja sie tylko upomne... Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja sie tylko upomne...Możesz jaśniej ?! edit : No to może chyba jaśniej fomułować, mam zgadywać czy co... a może sie przypomina w związku z TOP10 Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Chyba o członkostwo... to już nie będzie kandydatów z poza G.R.UP.E. Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 sevae dobrze rozumuje Generalnie moge być w tym GRUPE, nawet jak nie to i tak prawdopodobnie będę glosować na to co wybierzecie (choć nie zawsze tak musi być ) Edit: Jak dajecie podpisy z GRUPE to wezcie zlinkujcie to do jakiegos posta okreslajacego od A do Z co to jest GRUPE, zeby nie czytac 20 stron tematu... takie FAQ Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jeszcze raz przypominam o TOP10 na forum G.R.U.P.E. !!! Jednocześnie prosze wszystkich kolegów o rejestrowanie sie (info na PW) bo zaczyna sie rzeczowa dyskusja Link to post Share on other sites
bebol22 0 Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 elo! moge do was dolączyc? Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam Wszystkich członków G.R.U.P.E Początkowo nie wiedziałem co to jest za organizacja i po co ona jest ;/ Lecz chciałbym zapytać czy jest taka możliwość żebym do was dołączył ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts