HappyHDesing 1 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, jestem w 3 gim. I moim zamiłowaniem jest informatyka. Bardzo się nią interesuje. Wybrałem technikum, ponieważ na studiach mogę nie dać rady. Mam na oku 2 szkoły. Technikum elektroniczne o profilu inf. Oraz technikum mechatroniczne o profilu inf. Te dwie szkoły mają bardzo dobrą opinię. Jednak przeczytałem że w mechatroniku uczą się programowania w c++ i jeszcze innym oraz strony int. Itp. A w elektroniku nic takiego nie doczytalem, w przyszłości chciałbym zostać web deweloperem (nie na skalę międzynarodową) Aby zostać nim muszę iść na studia? Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Możesz iść na studia, ale nie musisz. Also w obu będziesz mieć c++ bo do E.14 (przynajmniej z tego co od starszych roczników słyszałem) potrzebujesz, i jest to w programie nauczania. Wybierz tą która ci się bardziej podoba i tyle. Link to post Share on other sites
HappyHDesing 1 Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Dziękuje za odpowiedź, wybiorę elektronika. Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 teoretycznie program do zrealizowania jest ten sam, ale w praktyce to już zależy od nauczycieli co tam rzeczywiście będziesz robić. Mimo wszystko - jeżeli celujesz wyżej niż na profesjonalnego operatora kasy w biedronce, to musisz się uczyć sam. Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 10 minut temu, Kocurek napisał: Takie Teraz we wszystkich tematach masz zamiar spamować z tą książką? Może nie zauważyłaś, ale odkopujesz tematy sprzed prawie 10 lat! 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts