SccKomet97 0 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witajcie, dziś mam taką niestandardową sprawę, ponieważ mam dwa routery z play: Jeden 4G którego używałem jak działał, i jakiś tam stary router z play na którym jestem obecnie. I jeśli włączam ten 4G to wyskakuje mi "Brak dostępu do internetu" Nie wiem czym to jest spowodowane ale problem pojawił się już rok temu. I nie wiem co to może być, ale miałem win 10 i miałem to samo, a teraz zrobiłem format dysków i zainstalowałem win 8.1 A wcześniej chodził mi wyśmienicie. A chciałbym uzyskiwać pełną moc internetu 4G a nie jakieś tam 200kbs, ponieważ wcześniej uzyskiwałem 14mbs .... Dodam też że jestem łysy w tych sprawach. Proszę pomocy, bo ten internet doprowadza mnie do szału ... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Może to żadna rada ale pierwsze co ja bym zrobił,to zadzwonił w tej sprawie do Play.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts