Skocz do zawartości

Komputer dla gracza (i5 4690k MSI GAMING 5)

Recommended Posts

Witam, posiadam na sprzedaż ciekawy zestaw komputerowy, który dobrze sprawuje się za równo w zwykłej pracy jak i grach, sprzęt jest zadbany w pełni zdolny do pracy.W komputerze brakuje co prawda karty graficznej mimo to zestaw pozwala na granie w tytuły takie jak LOL,CS;GO itp. myślę ,że dokupienie do zestawu karty graficznej dałoby mu dużo dodatkowej mocy i uczyniło go na prawdę mocnym sprzętem.Dodatkowo komputer całkiem fajnie się prezentuje z obecną obudową wymiana kilku dupereli typu kabelki na jednakowe stworzyła by bardzo ciekawie prezentujący się sprzęt.

Procek: i5 4690k gwarancja prawie 3 lata (dosyć dobra wersja 4,5 powinien spokojnie wykręcić przy obecnym chłodzeniu)
Płyta: Msi Gaming 5 gwarancja prawie 3 lata
RAM: Corsair Vegance 1600MHZ cl9 2x 4GB DDR3 gwarancja dożywotnia
DYSK SSD: Kingston 120 gb 
DYSK HDD: 500 GB Wester Digital blue
PSU: StealthXStream 2 600W 80+ SLI PSU 120mm
Obudowa: Cooltek w2 +2x Wentyaltory be quite 120mm 
Chłodzenie: Macho 120

Zestaw chciałbym sprzedać w całości, jednakże ewentualny zakup na części mógłbym rozważyć w wypadku kiedy znajdą się osoby na trudniejszy w sprzedaży sprzęt tj. Dysk,Zasilacz,Obudowa itp. 
Pieniądze potrzebuje na kupno laptopa do pracy oraz do uzupełnienia luki finansowej pozwalającej zakupić nowe autko,dlatego też nie chcę bawić się w sprzedaż pojedynczych części.

Cena jaka w pełni satysfakcjonowała by mnie za ten zestaw opiewa w granicach 2500 zł 

http://fotozrzut.pl/zdjecia/b338de6534.jpg

J
EŚLI KTOŚ CHCE WIĘCEJ ZDJĘĆ TO PW z mailem. 
Edytowane przez automaatic
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

9. Zabronione jest odświeżanie tematu poprzez napisanie posta, który nie zawiera istotnych dla ogłoszenia informacji. Zabronione jest również pisanie postów mających na celu tylko poinformowanie o fakcie, że dane aukcje kończą się za x godzin (traktowane jest to jak odświeżanie tematu z ofertą).
10. Istnieje możliwość odświeżenia oferty po upływie 14 dni od daty napisania ostatniego posta w temacie.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...