Forsekken 0 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Witam, problem zawarty w temacie polega na tym że router rozłącza mi się z internetem raz na jakiś czas i strasznie mi to czasami przeszkadza. Mniej więcej 2x dziennie tak się zdarza w kompletnie losowym momencie. Ciekawostka jest taka że po tym jak po 30-60 sekundach internet wróci to mam inny ping, przykładowo jeżeli przed rozłączeniem miałem 90 to po tym "restarcie" mam 60 i odwrotnie jak by się port zmieniał czy coś w tym stylu. Można to jakoś naprawić? Bo męczę się z tym już dobre parę lat. Aaa i nie działam na Wifi, internet idzie przez kabel ethernet do kompa. Edytowane 18 Września 2015 przez Forsekken Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dzwoniłeś do dostawcy? Cytuj Link to post Share on other sites
SKinny 13 Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Jakas informacja o routerze, dostawcy ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts