Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Naczepa się nie złoży, tym bardziej z 30 tonami, a kierowca w ciągniku ledwo poczuje uderzenie. To ten uderzający będzie miał awarię, a jakby również miał 30t na swojej naczepie, to nie ma co z niego zbierać :x . Widziałem takie po uderzeniu przy 40km/h.

Edytowane przez mst
Gość nasciturus
Jak ktoś jest idiotą i jeździ nie trzymając odstępu to już jego problem. Żaden normalny kierowca, szczególnie ciężarówki nie trzyma się zderzaka pojazdu przed nim.

Uff odetchnąłem z ulgą :). Dobrze, że w Polsce wszyscy jeżdżą bezpiecznie (również kierowcy tirów).

Ja nie mówię nic o tym jak oni jeżdżą bo wiem co się na drogach wyprawia. Przez jakiś czas pracowałem też jako kierowca tira w 2 osobowym składzie kierowców i to co wyprawiał "stary wyga" co w tym zawodzie siedzi od 20 lat to by się kwalifikowało nie tylko do zabrania PJ ale również do wysłania go na obserwację psychiatryczną. Przykładowo sposobem na "pogonienie" Smarta który jechał na niemieckiej autostradzie 80km/h było dojechanie jakieś 30cm do jego zderzaka. Ale na idiotów nie ma żadnego systemu, idiota wjedzie w tyłek nawet jak się normalnie zahamuje bez żadnych wymyślnych systemów Volvo.

Edytowane przez Fenio

Dlaczego miało podkreślić, skoro break to złamać?

Bo to był sarkazm, Kapitanie Obvious. 

Emergency breaking może jakoś by się wybroniło, w przypadku czynności rozbijania szybki chroniącej alarm przeciwpożarowy, bądź awaryjnego wyważania drzwi przez dzielnego strażaka, ale nie o to się rozchodzi.

Braking miało być i już.

Ktoś napisał, że przedni panel z 600T wygląda jak grill w ursusie :D I dlatego ta obudowa jest paskudna :rotfl:

http://www.purepc.pl/files/Image/news/2011/01/Corsair_New_Case_1.jpghttp://images.iagro.pl/2008-12/111014510_big.jpg

Też uważam ją za małą nieatrakcyjną okropną obudowę.

Też uważam ją za małą nieatrakcyjną okropną obudowę.

Miałeś z nią do czynienia skoro twierdzisz, że jest mała?

HAF XM moim zdaniem jest dość ładny i przynajmniej jego wygląd wyjaśnia przeznaczenie ma być duży i bardzo chłodny.

600T jest mała i bardzo gorąca? Wymiarowo taki sam jak 600T

XM 22.5" x 9.9" x 20.9" (L x W x H)

600T 23.30" x 10.40" x 20.00"

Rozmieszczenie wentylatorów identyczne z tą różnicą, że 600T ma jeden wentylator 200mm na górze( wentylatory 200mm i tak nic nie dają, lepiej porządne 2x140mm )

Więc o czym w ogóle piszesz ? W czym XM jest lepszy od 600T? Wygląd? To sprawa indywidualna. Patrząc na XM nigdy bym się nie zdecydował na jego zakup.