Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zlot-hells-angels-pod-warszawa-akcja-policji/m457hy

Wpuścić kilkunastu pokojowo nastawionych motocyklistów z Rosji, którzy chcą uczcić pamięć poległych na frontach Europy?... nie ma mowy... zagrożenie dla ładu i bezpieczeństwa kraju. Wpuścić dużo większą grupę związaną z półświatkiem przestępczym... no problem. Come, come... wszystko co made in USA musi być dobre.

• Popieram 2
Wpuścić kilkunastu pokojowo nastawionych motocyklistów z Rosji, którzy chcą uczcić pamięć poległych na frontach Europy?... nie ma mowy... zagrożenie dla ładu i bezpieczeństwa kraju. Wpuścić dużo większą grupę związaną z półświatkiem przestępczym... no problem. Come, come... wszystko co made in USA musi być dobre.

O ile się nie mylę to w piątek jechali A1, spotkałem ich zaraz po wjechaniu w Gliwicach. Dwie grupy, po jakieś 30 motocykli, za każdą grupą dostawczak robiący pewnie za obstawę. Wszyscy na austriackich blachach. Większego bydła drogowego nie widziałem od dawna. Jechali sobie slalomem pomiędzy skrajnym lewym i środkowym pasem z prędkością 120 km/h. Wyprzedziłem w końcu z lewej dostawczaka, a motocykliści dosłownie zaczęli mi się ładować na maskę, po chwili dostawczak wyprzedził mnie z prawej i również władował się na mnie.

Jak w końcu odpuścili taką jazdę po jakiś 10 km i zjechali na prawy pas to przyspieszyli do 170 km/h, a odpuścili dopiero kiedy wyprzedziły ich samochody.

Tragedia, dawno mnie nikt tak bardzo nie wyprowadził z równowagi... 

Edytowane przez Johny3