Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

To dopiero masakra! Temat aborcji, a naczelny oszołom forum BMK ma urlop :rotfl: :rotfl:

Biedny Verul, w domu chyba chodzi po ścianach :evil:

Już widzę te wyniosłe epopeje...niestety tylko oczami wyobraźni :D

Były przypadki

Jesteś kobietą?  To się odstosunkuj od nie twojej macicy.

Poza tym chciałbym wszystkim obrońcom życia i katolikom z krwi i kości coś przypomnieć. Masturbacja i seks w zabezpieczeniu to grzech! Tak więc rączki na kołderkę i tylko całus na dobranoc (najwyżej w policzek).

• Popieram 2

całus na dobranoc

Bezbożnik!

Spanie w jednym łóżku, jeśli nie jest się małżeństwem, to również grzech, więc całus ok, ale nie na dobranoc, ale na do widzenia ;) 

• Popieram 2

Spanie w jednym łóżku, jeśli nie jest się małżeństwem, to również grzech

Chyba dla mnie zabraknie smoły w piekle :evil: 

więc całus ok,

W sumie, całus może wyzwolić w człowieku straszne i nieczyste myśli. Najbezpieczniej będzie się żegnać "Z bogiem". Tutaj ciężko o jakąś perwersję.

Z drugiej strony i tak wszyscy jesteśmy pedałami więc... 

http://www.nohopeleft.com/wp-content/themes/xover/images/headers/header.jpg

• Popieram 3

To nie jest stosunek do macicy czyjejś kobiety, tylko stosunek do obywatela III RP, człowieka, który mógłby być potencjalnie kimś wielkim, ale ktoś zadecydował, że nie ma prawa do życia.

Dziwi mnie stosunek ludzi niewierzących do aborcji, bo patrząc na to w inny sposób. To dla osoby niewierzącej  jest to niepowtarzalny zlepek genów, a dla wierzącego powinna to powinno mieć mniejsze znaczenie czy dusza pójdzie do nieba 60 lat wcześniej czy później.

Obecne prawo w sprawie aborcji nie wymaga zmian.

Nowaj, wystarczyłoby już tej pogardy z twojej strony dla ludzi, którzy mają inne przekonania niż ty. Dumnie piszesz o tolerancji, a pogardzasz ludźmi wierzącymi i ludźmi o innych poglądach. Jak tak wygląda twoja lewicowa wizja świata to ja podziękuję.

Uważasz, że to jest obywatel:

http://i2.mirror.co.uk/incoming/article658000.ece/alternates/s2197/a-mouse-embryo-developing-57707247.jpg

Jak tak wygląda twoja lewicowa wizja świata to ja podziękuję.

10846291_4860645491219_25139775059025876 

11080904_441941402648184_545974230289479

człowieka, który mógłby być potencjalnie kimś wielkim, ale ktoś zadecydował, że nie ma prawa do życia.

Albo potencjalnie mordercą/gwałcicielem/pedofilem. Chyba głupszego argumentu wymyślić nie mogłeś.

Nowaj, dziecko w momencie wyjścia na świat też nie jest za bardzo świadome. Może będziemy zabijać dzieci do momentu aż nie powiedzą słowa "mama" ?

No to napisz jakiś argument, dlaczego ty masz prawo żyć, a ten ktoś nie ma prawa żyć?

pogardzasz ludźmi wierzącymi i ludźmi o innych poglądach

Nope. Gardzę ludźmi, którzy próbują narzucać swoje poglądy i ideologię za pomocą ustawodawstwa. Nie chcesz związków partnerskich ? Nie zawieraj ich. Jesteś przeciwko eutanazji ? Nikt cię do niej nie zmusza. Tabletki "dzień po" są be ? Nikt ci ich do gardła nie wpycha.

Nie odbieraj jednak innym prawa do decydowania o sobie w kwestiach, które nie mają żadnego wpływu na resztę społeczeństwa. 

• Popieram 8

Po pierwsze jestem za eutanazją, zgodnie z zasadą chcącemu nie dzieje się krzywda, co do tabletek dzień po, również jestem za.
Odnośnie związków partnerskich to jestem przeciwnikiem przywilejów dla pary ludzi, ślubowania powinny być przez instytucje trzecie.
Poza tym, dwóch mężczyzn, którzy nie sypiają ze sobą również nie mogą ze sobą zawrzeć związku partnerskiego, żeby mieć z tego np. korzyści podatkowe.