Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Czemu Clarkson uderzył producenta?

Bo dostał zimną zupę zamiast steku. Też bym go zwolnił. Jest zwolniony oficjalnie. Producent nie mógł wybaczyć, choć ten przeprosił za swoje zachowanie. Też bym mu nie otworzył drzwi.

W końcu mówimy o honorze i respekcie dla producenta.

Jak uderzył dzisiaj, to co zrobi jutro???

https://touch.auto.mail.ru/article/54619-top_gear_lishilis_odnogo_iz_vedushchih/

Edytowane przez eVerest

Nie wiem po co drążyć temat, ale skoro było umówione że miał dostać stek to tak miało być i tyle, Clarkson się wkurzył i dobrze zrobił, zresztą to już nie jego pierwszy wybryk, BBC zapewne szukało jakby go krótko mówiąc ud****ć i zrobiło to co miało dawno zrobić.

Edytowane przez adam9871

Ale to nie daje prawo podnosić rękę jeśli nawet się wkurzył. Oczywiście go wyrzucą z programu za taki wybryk.

Nie wiem co on sobie myślał... Że nie będzie konsekwencji?....

Edytowane przez eVerest
Bo dostał zupę zamiast steku.

Najpierw, że zimne jedzenie, potem w ogóle nie dostał jedzenia, a teraz zupę zamiast steku. Ludzka pomysłowość nie zna granic, zwłaszcza kiedy pojawia się tak chodliwy temat.  :D

Niemniej jednak dalej mam cień nadziei, że to tylko jakiś marketingowy zabieg. Choć zaszło to zdecydowanie za daleko, jak na zwykłe przyciągnięcie większej ilości widzów przed telewizor. 

Ale to nie daje prawo podnosić rękę. Oczywiście go wyrzucą z programu za taki wybryk. Nie wiem co on sobie myślał... Że nie będzie konsekwencji?.... 

Piszesz jak o jakimiś polskim dziennikarzynie. To nie pierwszy taki wybryk Clarksona - politycznie niepoprawny, wulgarny, ale przez to i zabawny - to właśnie jeden z czynników wpływających na fenomen Top Gear. Nie twierdzę, że zachowanie Jennifer było słuszne, ale powstrzymam się od jakiegokolwiek komentarza, bo jak na razie wychodzi na to, że nie wiadomo o co poszło.

Edytowane przez iDaft
  • Popieram 1

Tak naprawdę nie wiadomo jak było, media wszystko bardzo przekręcają, być może zrobił to pod wpływem impulsu, nie wiadomo kto zaczął itp... wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i każdemu może się coś takiego zdarzyć.

Edytowane przez adam9871

Ok dostał zimne jedzenie,to kucharz był winny.

To w końcu stek czy zimne jedzenie?

Ja nie mogę zrozumieć jak można uderzać w twarz pracodawcy??

Z tego, co zrozumiałem w całej tej plątaninie słów - w UK producent nie jest tak uważaną osobą, jak w Polsce. Nie sądzę też, aby osoba, której Clarkson coś zrobił, była jego przełożonym.

Daft ty co byś zrobił na miejcu producenta? Zwolnił byś go czy zostawił byś?Bo jak byś zostawił, to w oczach wielu osób pokazał byś że można tobą pomiatać. Jak raz pozwoliłeś uderzyć, to oczekuj drugi raz.

Jeśli przeprosił za swoje prostackie zachowanie, to znaczy faktycznie doszło rękoczynu. Poczytaj post gdzie podałem news.

Dla mnie to skończony debil, a nie godny prowadzący programu.Ale to moja opinia.