Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Może trochę się hamuj? Widać jaki inteligentny jesteś :D Nie mam argumentu - a wyzwę go od głupka, ale będzie beka LOL XD :D

Panie i Panowie - oto przykład inteligentnej części moderacji fBMK :D

A dla rozluźnienia pośladów: wymarzony telewizor na mundial :D Fajnie jakby mieli taki w Saturnie, w promocji - kup i zwróć po mistrzostwach ;)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/6c4d71324ca0a95b75a3d63ff04c4339/200254627/titan-zeus-lead-2.jpg

http://www.pocket-lint.com/news/129302-titan-zeus-tv-at-the-size-of-a-football-goal-is-the-world-s-first-1-million-television

Edytowane przez Johny3
  • Popieram 1

Nie mam argumentu

Po raz kolejny występujesz jako obrońca osobnika, który w cywilizowanym społeczeństwie powinien gnić w więzieniu, a w trochę mniej cywilizowanym - stawiałby opór podczas zatrzymania. Są pewne postawy i zachowania, których nic nie usprawiedliwia i owszem, w takich momentach 99% społeczeństwa z pewnością opowie się za naginaniem prawa, jeśli stosowanie go co do litery nie odnosi skutku. Prawo powinno być wykorzystywane do obrony przed przestępcami, a nie do obrony przestępców.

Wszystko zgodnie z planem.

http://archive.4chon.net/meta/259821/src_1366407098412.png

Naprawdę trzeba mieć niesamowicie srogo z deklem, żeby wierzyć w takie spiski. Oczywiste jest, że media są stronnicze i nikt nie odkryje Ameryki stwierdzając, że taki TVN wypowiada się łagodniej o obecnie rządzącej partii, ale kto nie chce tego oglądać - ma wybór. Tabloidyzacja jest zjawiskiem powszechnym na całym świecie i pogoń za tanią sensacją towarzyszy prasie i telewizji od kilku dekad. 

Popularność telewizyjnych pościgów w USA to pewnie również temat zastępczy, problem w tym, że tam jest pierdylion pierdylionów stacji TV i wszystkie jarają się tego typu atrakcjami. 

Tusk nie ma pojęcia, jak daleko w czasie i przestrzeni rozciąga się jego strefa wpływów.

Rozwiązanie zagadki jest bardzo proste, ale nie każdy to widzi :]

http://azweird.com/img/arts/2010/Aug/31/670/reptilians.jpg

• Popieram 6

Nowaj

Pisałem do sida, więc możesz sobie darować, bo po raz kolejny niepotrzebnie roztrząsasz temat, tym bardziej, że nie kierowany od pewnego momentu do Ciebie.

A skoro już o tym mowa, to nie wiem czy widzieliście?

http://moto.onet.pl/nadrogach/posiada-pan-kategorie-b-nie-tylko-a/mgj4z?fb_action_ids=244780795716348&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.U5cMxoK-nbQ.like

Jeżeli to ten sam typ, to nie widzę przeszkód, żeby go wsadzić. Jeszcze rżnie głupa, że nie widział ani lizaka, ani pościgu... Zebrać wszystko co mają na niego i do sądu...

W ogólne to fajni policjanci... Typki poszukiwane, a oni ich wszystkich wolno puszczają :D Także gość sobie z nich dalej jaja robił, m. in. zdjęcie z podpisem 1:0...

Przecież, nawet nie mogąc nic mu zrobić, mogli zabrać dowód za zbyt głośny wydech.

Edytowane przez Johny3

@2up, Ale jak można karać kogoś za coś czego nie zrobił? Rozumiem naliczenie punktów karnych za to co widoczne na filmie (choć ten nie do końca jest dowodem...), a nie straszenie więzieniem...

Edytowane przez walker15130
  • Popieram 1
Jak nie zrobił? (wiem do czego pijesz) 

Film z kamery policyjnej, ucieczka przed policją, łamanie wielu zasad ruchu, lewe tablice, wydech, można dalej wyliczać. Zrobił - powinni go ukarać. Na pewno są paragrafy za to nakładające wyższą karę niż zabranie prawka i 5000 zł grzywny.

Ale jak można karać kogoś za coś czego nie zrobił?

Chyba chodzi o to, że ktoś powoduje na tyle duże zagrożenie, że może to wywołać sporą katastrofę i dotyczyć wielu postronnych ludzi. Więc chyba nie musi się coś stać, samo powodowanie niebezpieczeństwa i zagrożenia jest i tak już mocnym powodem.

* - poprawcie mnie, jeśli piszę bzdury.

Ute

To był kolejny srakazm, w moją stronę. Ale tak to jest jak się nie rozumie tego, co się czyta (lub nie)...

Ale ta sprawa ma jakieś głębsze dno. 

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pirat-z-bmw-m3-sprawdzaja-dlaczego-umorzono-wczesniejsze-sle,nId,1440439

Za jakiś czas pewnie znowu ucichnie i tyle, a on dalej będzie robił to samo :/

Edytowane przez Johny3

Ale tak to jest jak się nie rozumie tego, co się czyta (lub nie)...

Nie to, że nie rozumiem, tylko z całego tego zamieszania przeczytałem może 4 posty (w tym 3 Nowaja i jeden któryś Twój, no i widziałem filmik), a odniosłem się do konkretnej wypowiedzi Walkera (nie wiem co jest wcześniej).

Może sam Walker Ci to wytłumaczy :D Ja nie mam czasu, bo muszę lecieć teraz.

Ciekawy jestem czyim synem jest ten gościu, bo zwykły obywatel już dawno by siedział, obojętnie za co, ale by siedział. Poza tym mało kogo stać na wożenie się takimi autami i ich rozbijanie (Mercedes).

Nie usprawiedliwiam tego gościa z bety, ale moim zdaniem karanie go za to co zrobił więzieniem (chcą mu dać do 3. lat) jest nie na miejscu.

nie widzę przeszkód, żeby go wsadzić

powinni go ukarać. Na pewno są paragrafy za to nakładające wyższą karę niż zabranie prawka i 5000 zł grzywny

Czy ja coś przespałem, czy nasz młody erudyta już sam się pogubił w tym jakie opinie wygłasza?
Czy ja coś przespałem, czy nasz młody erudyta już sam się pogubił w tym jakie opinie wygłasza?

Czytanie się kłania...

Wstawiłem link do filmiku i do niego się odnoszę.

Jeśli to on jest cały czas bohaterem to czemu niby nie?  Popełnił przestępstwo i są na to twarde dowody, a policja go puszcza?

Edytowane przez Johny3