Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/01e9565cecc4e989123f9620c1d09c09/c34b35c2-eed5-11e2-8156-0025b511226e.jpg?type=1&quality=90&srcmode=0&srcx=1/1&srcy=1/1&srcw=1/1&srch=1/1&dstw=970&dsth=728

Mirny robi wrażenie, dość nietypowe miejsce. Podziw dla ludzi, którzy tam robili... w miejscu pracy przyjemnym inaczej heh, zwłaszcza na samym dole przy -60C :o.

http://www.sprawa.pl/spnumer147/bylem.htm

Nowaj należy Ci się ekspert działu na luzie/offtopic

Wrzucać obrazki z neta to każdy głupi potrafi :P

Ten tytuł należy się tylko Dziadom Spamerskim - jeśli nie wiesz kim oni są to... ić stont! %-)

Kubełek + T500rs + TH8RS + Stelaż + 3 monitory + Symulator przeciążeń (Wcześniej tego nie zauważyłem ale i tak to nie jest aż tak droga zabawka.). Może wyjdzie z 15 tyś z lepszym symulatorem przeciążeń, kiedyś znalazłem pewnego dobrego dostawcę takich urządzeń, tylko nie pamiętam już tej strony ale za 6000$ była najbardziej wypasiona wersja umożliwiająca o wiele większe przeciążenia.(To tylko zabawka w porównaniu do tamtego drga i może odchyla się o 10 stopni.)

Edytowane przez matt105

Ja tam widzę trzy duże telewizory LED 3D dobrej jakości które same kosztowałyby wspomniane 10 tysięcy. Cena w dolarach jest oczywiście przesadzona ale w zestawie są też niezłe głośniki i komputer który ciągnie gry w takiej rozdzielczości bez zająknięcia (na którego też można śmiało wywalić 10k). Wszystko to, wykończenia z aluminium i carbonu i fakt że całość nie wygląda jak spawana przez Ździcha na działce sprawia że cena 10 tyś złotych jest tu niespecjalnie realna. 

Tam nie ma nic napisane o komputerze w zestawie, te całkiem niezłe głośniki to Logitech'i Z serii...

Ten karbon to pewnie obok karbonu nie leżał. I sam fakt, że takie coś ma działać a nie wyglądać (No chyba, że kupujesz dla szpanu).

Odnośnie wyglądu to jestem pewien, że jakiś znajomy by zrobił coś podobnego jeśli nie lepszego.

I 40'000$ to i tak za dużo!