Beafraid 0 Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jak ktoś ma gorszy wynik to niech najpierw najlepiej pousuwaj programem(np. your uninstaller w trybie supermode) wszystko co związane ze sterownikami przed dokładnym usunięciem miałem spadek ponad 3k punktów. a po 250pkt wiecej ;D http://tinypic.pl/u6v5sat95p2g < róznica między wersją beta 250pkt ;p na troszke mniejszym OC ale trudno ;P zaraz podkręcę procka troche i zobacze jaki bedzie wynik bo u mnie wynik bloczy procesor... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Niezły bottleneck z tego CPU; na PII 965 @ 4,0GHz i Gigusiu GTX 460 910/2160 mam 20k. Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a samo gpu? :> mi strasznie procek bloczy wynik... Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tak oto bez wersji BETA pokazaly sie nowe sterowniki, zapraszam do testów, ja jestem w trakcie, dla zainteresowanych dam wyniki . Poprawiono ponoc problemy w takiej grze jak Fallout New Vegas gdzie zieloni przegrywali z czerwonymi na calej lini EDIT: w temacie nie wkleilem nowej cyferki dla sterownikow, sa to 260.99 ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wgrał bym je ale nie mam Fallouta, wiec nie potrzebuje za bardzo a nie chce znowu się meczyc jak z poprzednią zmianą sterowników ze mialem 3x gorszą wydajnosc i musialem wszystko dokładnie pousuwać i grać te nowe(fakt faktem, wydajność się zwiększyła ) Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 GENIALA ROBOTA!!! Programisci z NV odwalili kawal dobrej roboty (chociaz wczesniej spieprzyli po calosci ;p), 0 spadkow w klatkach przy wlaczonym AA Nareszcie mozna grac bez chwiejnosci w wydajnosci Cytuj Link to post Share on other sites
Krzychu2009 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 GENIALA ROBOTA!!! Programisci z NV odwalili kawal dobrej roboty (chociaz wczesniej spieprzyli po calosci ;p), 0 spadkow w klatkach przy wlaczonym AA Nareszcie mozna grac bez chwiejnosci w wydajnosci to żart? Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jezeli grales w noego Fallouta to na pewno zzuwazylem spadji do 5-10 klatek w wielu miesjcach oraz podczas wiekszych walkim, po tym patchu wszystko zostalo naprawione Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 GENIALA ROBOTA!!! Programisci z NV odwalili kawal dobrej roboty (chociaz wczesniej spieprzyli po calosci ;p), 0 spadkow w klatkach przy wlaczonym AA Nareszcie mozna grac bez chwiejnosci w wydajnosci to żart? czemu niby? po cos nowe stery dali nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzychu2009 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 GENIALA ROBOTA!!! Programisci z NV odwalili kawal dobrej roboty (chociaz wczesniej spieprzyli po calosci ;p), 0 spadkow w klatkach przy wlaczonym AA Nareszcie mozna grac bez chwiejnosci w wydajnosci to żart? czemu niby? po cos nowe stery dali nie ? W końcu dodaje się ":P" kiedy coś mamy nie odbierać do końca Poważnie. "Patch" myślałem ze tu mowa o sterownikach:] Cytuj Link to post Share on other sites
Kotvi 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 W moim wypadku na gigabyte gtx 460 1gb@850 spadek w programie 3dmark06 o 16%. Nie polecam. Jak szybko zainstalowałem tak szybko wy em Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kotvi ja miałem spadek 50% fpsów w grach po przesiadce z 258 na 260 ;p usunałem wszystko co z nvidią związane programem(bo usuwa wszysciutko w rejestrach i poza nimi ) i zainstalowalem i wzrost był 500 pkt w 3dmarku vantage ale jest tych nie wgrywam bo nie mam potrzeby... Cytuj Link to post Share on other sites
Kotvi 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Beafraid jakim programem? Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 witam, czytam sobie wasze opinie i uważam że jakoś,, źle,,instalujecie te stery... , wiem że nie jestem jakimś tam nie wiadomo kim i może nie powinienem pouczać ale napiszę jak robię to ja, na początku ,,zamykam ,, wszystko , potem odinstalowuję physx potem ster, następnie czyszczę sweeperem i driver cleanerem , następnie defragmentacja dysku restart i instalacja, w tym przypadku ,,czysta,, i u mnie wszystko oki , żadnych spadków , a w crysisie miałem wrażenie jakby ciutek mniej się cieło... ,wcześniej gra mi potrafiła ,,stanąć zatrzymać się,, teraz mi się nie zdarzyło... uważam że ster jest ,,w porządku,, nie mam żadnych problemów... Cytuj Link to post Share on other sites
teuton 6 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja to robie zawsze wg tego planu: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=169555&hl= Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Wróciłem na 258 z tego syfu, bo cały czas na pulpicie po jakimś czasie, o odpaleniu 3D nie było mowy, wieszało się. Sterownik przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Te stery są bardziej czułe na OC, a raczej na źle przeprowadzone OC. Dlatego popracuj jeszcze nad swoją kartą - nie jest do końca poprawnie zrobione OC. pozdrawiam E: Ponieważ dziś ukazały się nowe drv od zielonych, to aby nie zakładać nowego tem, dołączmy nową edycję. Cytuj Link to post Share on other sites
grom99 0 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ja to robie zawsze wg tego planu: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=169555&hl= Można to na szybko przetlumaczyć na nasze polskie krok po kroku?? Cytuj Link to post Share on other sites
teuton 6 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja to robie zawsze wg tego planu: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=169555&hl= Można to na szybko przetlumaczyć na nasze polskie krok po kroku?? Na szybko, to tylko tyle moge zaproponować: http://translate.google.pl/translate?u=http%3A%2F%2Fforums.nvidia.com%2Findex.php%3Fshowtopic%3D169555%26hl%3D&sl=en&tl=pl&hl=&ie=UTF-8 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja dzisiaj też wróciłem do 258.96 :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A Fallout jak ciął tak tnie dalej, co ciekawe mój znajomy na swoim Radku 5750(+C2D E6600) nie ma z tą grą jakichkolwiek problemów; u mnie przy identycznych ustawieniach chwilami spada grubo poniżej 20fps. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 @Danny, bo najlepsze. Nowe stery są bardzo niestabilne. No proszę cię, pulpit + aero = czarny ekran + komunikat sterownik etc. .... Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Co do 260.89 ja nie mam zadnych takich problemów jak wy ;p jest nawet lepiej niź z poprzednimi ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Krzychu2009 0 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A Fallout jak ciął tak tnie dalej, co ciekawe mój znajomy na swoim Radku 5750(+C2D E6600) nie ma z tą grą jakichkolwiek problemów; u mnie przy identycznych ustawieniach chwilami spada grubo poniżej 20fps.z tego co wiem to patcha musisz zainstalować, to wina gry Nie sterowników. Wiadomo, mogę się mylić. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 no ja gram w fallouta nv update plus nowe stery i gra chodzi o niebo lepiej niestety znowu przechodzenie do systemu vats to samo co w f3 ---- TRAGEDIA gra smiga a przy tym ma jakis problem bo nie jest to plynne i po jakims czasie mnie osobiscie ostro wkurza Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts