dosetry1899 0 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ogólnie, pokrótce. Grając w FIFE 15, tylko w nią, po kilku minutach gra się zacina, jest taki specyficzny dzwięk jakby coś działa się z kartą, ekran robi się czarny, potem szary i pozostaje mi nic jak tylko wyłączyć grę poprzez zamknięcie procesu. W obrazu jest pokazane to, co wyskakuje mi podczas błędu, nie wiem co robić, żeby mi się gra nie zawieszała, proszę o pomoc. http://i59.tinypic.com/w9wqyg.png Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 na poprzedniej wersji sterownika miałeś tak samo?? uaktualnienie do najnowszej wersji nie zawsze sprawdza sie Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 http://www.zw3d.com.pl/wsparcie/baza-wiedzy/46-baza-wiedzy-zw3d-cad-cam/baza-wiedzy-zw3d-cad/232-blad-sterownika-karty-graficznej-podczas-dzialania-w-zw3d Cytuj Link to post Share on other sites
dosetry1899 0 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 @stalkerpl na poprzednich to samo, na tych do GTA V to samo. @jarrino sprawdzałem. Nic nie daje:/ nadal to samo @stalkerpl na poprzednich to samo, na tych do GTA V to samo. @jarrino sprawdzałem. Nic nie daje:/ nadal to samo +edit spróbuję może przeinstalować fifkę, może to coś da:) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Robiłeś pkt 2 ,ten ze zmianą w rejestrze ? Cytuj Link to post Share on other sites
dosetry1899 0 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 robiłem, ale coś mi nie pasuje, bo to co znajduje sie w moim folderze w regedicie nie zgadza się z tym co jes tna tym scrinie. Wczoraj przeinstalowałem, pograłem troszkę dłużej, problem jakby ustąpił, ale dopiero stwierdzę to dzisiaj po szkole, czy problem ustąpił, pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 bo tam w 2 jest przykład na gf amd mi inne foldery ale wszystko działa po wpisaniu sprawdzone u mnie Cytuj Link to post Share on other sites
dosetry1899 0 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 grałem dziś dlugo i wszystko okej, dostałem wiadomość na messangerze, to wiadomo, odciągnąłem się od kompa, żeby odpisać i właśnie po dłuższym czasie niekorzystania, znowu się stało. A mam GF i wszystko robię jak jest w linku:/ Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 jakie masz podzespoły Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts