Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon + Expansion Pass + inne bonusy GOG.COM

Recommended Posts

Oo

Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie. Gdyby nie to, że już zakupiłem preorder (wersja ze steelbookiem z cdp.pl) to brałbym. Chyba, że jest opcja zakupienia samych dodatków od Ciebie w dobrej cenie (wtedy biorę z miejsca). 

Swoją drogą wiesz może czy ten "Extended soundtrack with 4 exclusive tracks" dostępny jest też dla tych, którzy kupili pudełkowy preorder (pewnie jak w przypadku Wiedźmina 2 dostaniemy kodzik na GOG też)?

Edytowane przez kubas246

Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie.

Pewnie autor tematu sie wkurzy, ale co tam :)

1. Zainstaluj Chrome i dodatek o nazwie Hola.

2. Ustaw kraj z którego się łączysz na Ukrainę.

3. Zaloguj sie na konto gog.com, gra będzie dostepna za ok 15USD + dodatki za kolejne 15USD.

4. Dodaj do koszyka grę z dodatkami lub bez i przejdź do opcji płacenia (możesz kupić obie jako gifty, wtedy dostaniesz klucz gog.com na meila). Wybierz PayPal i w tym momencie wyłącz Hola.

5. Zapłacisz równowartość 30USD (ok 120zł) za wszystko.

Pozdro

Oo

Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie. Gdyby nie to, że już zakupiłem preorder (wersja ze steelbookiem z cdp.pl) to brałbym. Chyba, że jest opcja zakupienia samych dodatków od Ciebie w dobrej cenie (wtedy biorę z miejsca). 

Swoją drogą wiesz może czy ten "Extended soundtrack with 4 exclusive tracks" dostępny jest też dla tych, którzy kupili pudełkowy preorder (pewnie jak w przypadku Wiedźmina 2 dostaniemy kodzik na GOG też)?

Tak tanio bo nie jestem żadnym sklepem, po prostu znalazłem się w posiadaniu kilku kodów :D Także to mocno ograniczona oferta. Sam sobie zostawiłem jeden, bo z tego co widziałem to gra jest świetna 

Pewnie autor tematu sie wkurzy, ale co tam :)

1. Zainstaluj Chrome i dodatek o nazwie Hola.

2. Ustaw kraj z którego się łączysz na Ukrainę.

3. Zaloguj sie na konto gog.com, gra będzie dostepna za ok 15USD + dodatki za kolejne 15USD.

4. Dodaj do koszyka grę z dodatkami lub bez i przejdź do opcji płacenia (możesz kupić obie jako gifty, wtedy dostaniesz klucz gog.com na meila). Wybierz PayPal i w tym momencie wyłącz Hola.

5. Zapłacisz równowartość 30USD (ok 120zł) za wszystko.

Pozdro

Nawet nie wiedziałem, że tak się da. Byłbym 10zł na minusie stosując tę metodę i sprzedając na Allegro po cenie za którą wystawiłem.

Mam 4, łapcie link: http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-expansion-pass-bonusy-gog-i5266132457.html

Sprzedam 5zł taniej, jeśli bez allegro. Mogę pierwszy wysłać klucz, nie ma problemu. Dajcie znać na PW :P

P.S. DO KAŻDEGO Z TYCH KLUCZY DORZUCAM PO KLUCZU DO BETY HEROES OF THE STORM

Edytowane przez Poziomek
  • 7 miesięcy temu...

Wątpię, klucze najprawdopodobniej były trefne. Gdyby to było bezpośrednio na gog'u lub cdp.pl kupowane to nie ma problemu a tutaj zostaje jedynie kontakt ze sprzedającym, ewentualnie z osobą od której on to kupował. Można próbować pisać do supportu ale raczej cudów bym się nie spodziewał.