Poziomek 3 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Hej wszystkim, Mam na sprzedaż Wieśka 3 z dodatkami. Więcej informacji w tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=5264416534 Znanym forumowiczom mogę sprzedać 20zł taniej. Wyślę klucz pierwszy. Użytkownikom z małą ilością postów pozostaje tylko aukcja powyżej. Piszcie śmiało Cytuj Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Oo Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie. Gdyby nie to, że już zakupiłem preorder (wersja ze steelbookiem z cdp.pl) to brałbym. Chyba, że jest opcja zakupienia samych dodatków od Ciebie w dobrej cenie (wtedy biorę z miejsca). Swoją drogą wiesz może czy ten "Extended soundtrack with 4 exclusive tracks" dostępny jest też dla tych, którzy kupili pudełkowy preorder (pewnie jak w przypadku Wiedźmina 2 dostaniemy kodzik na GOG też)? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez kubas246 Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Idzie gdzies kupic jeszcze w sklepie gre z tymi dodatkami ? Cytuj Link to post Share on other sites
bartus_s 15 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie. Pewnie autor tematu sie wkurzy, ale co tam 1. Zainstaluj Chrome i dodatek o nazwie Hola. 2. Ustaw kraj z którego się łączysz na Ukrainę. 3. Zaloguj sie na konto gog.com, gra będzie dostepna za ok 15USD + dodatki za kolejne 15USD. 4. Dodaj do koszyka grę z dodatkami lub bez i przejdź do opcji płacenia (możesz kupić obie jako gifty, wtedy dostaniesz klucz gog.com na meila). Wybierz PayPal i w tym momencie wyłącz Hola. 5. Zapłacisz równowartość 30USD (ok 120zł) za wszystko. Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Bragz 6 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Cześć. Zamówiłem godzinkę temu, klucz dostałem i bez problemu aktywowałem, mam na koncie gog zarówno podstawkę jak i expansion pass. polecam i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Poziomek 3 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Oo Dlaczego tak tanio? Sam Wiedźmin 3 to 120zł, a Ty wrzucasz jeszcze dodatki (100zł) w tej cenie. Gdyby nie to, że już zakupiłem preorder (wersja ze steelbookiem z cdp.pl) to brałbym. Chyba, że jest opcja zakupienia samych dodatków od Ciebie w dobrej cenie (wtedy biorę z miejsca). Swoją drogą wiesz może czy ten "Extended soundtrack with 4 exclusive tracks" dostępny jest też dla tych, którzy kupili pudełkowy preorder (pewnie jak w przypadku Wiedźmina 2 dostaniemy kodzik na GOG też)? Tak tanio bo nie jestem żadnym sklepem, po prostu znalazłem się w posiadaniu kilku kodów Także to mocno ograniczona oferta. Sam sobie zostawiłem jeden, bo z tego co widziałem to gra jest świetna Pewnie autor tematu sie wkurzy, ale co tam 1. Zainstaluj Chrome i dodatek o nazwie Hola. 2. Ustaw kraj z którego się łączysz na Ukrainę. 3. Zaloguj sie na konto gog.com, gra będzie dostepna za ok 15USD + dodatki za kolejne 15USD. 4. Dodaj do koszyka grę z dodatkami lub bez i przejdź do opcji płacenia (możesz kupić obie jako gifty, wtedy dostaniesz klucz gog.com na meila). Wybierz PayPal i w tym momencie wyłącz Hola. 5. Zapłacisz równowartość 30USD (ok 120zł) za wszystko. Pozdro Nawet nie wiedziałem, że tak się da. Byłbym 10zł na minusie stosując tę metodę i sprzedając na Allegro po cenie za którą wystawiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) @Poziomek Gdybyś przypadkiem "znalazł się w posiadaniu kilku kodów" na same expansion passy to daj znać Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez kubas246 Cytuj Link to post Share on other sites
Poziomek 3 Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Ma ktoś jeszcze ochotę na tego Wiedźmina za 100zł? Jestem w stanie załatwić jeszcze kilka Cytuj Link to post Share on other sites
groXel 2 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 jak będziesz sprzedawać taki zestaw z Expansion Pass za 100zł to biorę Cytuj Link to post Share on other sites
davyx 53 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Ja też!! Cytuj Link to post Share on other sites
Siekierka 4 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 i ja Cytuj Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ja również Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 no to ja tez Cytuj Link to post Share on other sites
Poziomek 3 Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam 4, łapcie link: http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-expansion-pass-bonusy-gog-i5266132457.html Sprzedam 5zł taniej, jeśli bez allegro. Mogę pierwszy wysłać klucz, nie ma problemu. Dajcie znać na PW P.S. DO KAŻDEGO Z TYCH KLUCZY DORZUCAM PO KLUCZU DO BETY HEROES OF THE STORM Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Poziomek Cytuj Link to post Share on other sites
Youen 5 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Panowie czy tylko mi zabrali wiedźmina? Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Nie tylko tobie. Dałem się na to nabrać akurat na drugim forum ale podejrzewam że ten sam koleś sprzedawał. 2 tygodnie po mojej wpłacie za grę był wykonany zwrot pieniędzy przez GOG. Więc albo kradzione, albo celowo nas oszukał. Cytuj Link to post Share on other sites
Youen 5 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ahh bo ja własnie dałem znajomemu taki kluczyk na urodziny, on pograł chwilę i sprzedał potem na allegro i pisze ze klient do niego napisał i nie wie co zrobic, ja też nie mam pojęcia. Czy gog moze coś zrobic w tym wypadku? Cytuj Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 GOG właśnie coś zrobił Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wątpię, klucze najprawdopodobniej były trefne. Gdyby to było bezpośrednio na gog'u lub cdp.pl kupowane to nie ma problemu a tutaj zostaje jedynie kontakt ze sprzedającym, ewentualnie z osobą od której on to kupował. Można próbować pisać do supportu ale raczej cudów bym się nie spodziewał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts