Grzegorzmm 0 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Tak jak w temacie, głównie chodzi mi o Lenovo G50-30, nie jestem pewien w jakiej wersji 2 czy 4 rdzeniowej, niebawem się zorientuję, gdyż mogę go wziąć w abonamencie w cyfrowym polsacie. Czy widoczna będzie różnica między wersją 2 i 4 rdzeniową? Przyznam, że po cichu liczyłem na to, że na moim nowym laptopie będę mógł pograć w jakieś nowsze tytuły, ale zdałem sobie sprawę, że w tej cenie mogę liczyć jedynie na filmy i internet. Co mnie zadowala i z pewnością głównie do tego potrzebny będzie mi laptop. Co myślicie o tym komputerze? Czy stosunek bardzo niskiej ceny, do jakości jest zadowalający? Nie muszę się obawiać, że po niedługim czasie laptop zacznie "umierać" i doprowadzać do szału? Chcę jeszcze zaznaczyć, że chodzi mi tylko i wyłącznie o ten model, bo tylko on jest dostępny w ofercie. Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Im drożej tym więcej oczekuj od sprzętu. Od laptopa za 1000 zł nie ma co oczekiwać cudów - do oglądania filmów czy przeglądania stron internetowych spokojnie wystarczy. Do bardzo starych gier też. Do nowych, wiadomo. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzegorzmm 0 Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 A co z procesorem? Bo gdzieś przeczytałem, że jest to procesor dla tabletów... Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak ci zaproponują z wersją celeron to odpuść. W weekend miałem takiego 2 dniowego od kolegi w naprawie ( przepracowane 48 godzin ), a tak na prawdę nie był zepsuty ani nic ( udało mi się to wyjaśnić ), jaki był z nim problem ? Cięższe filmy w HD się zacinają, dysk 5200 obrotów i windows 8 który przez otworzenie ok 1 min pobierał ok 90% dysku i procesora. Ten procesor (celeron ) nie jest warty żadnej ceny. Chyba że internet + filmy xvid ewentualnie lekkie fhd Jbc to tylko z i3 i zwyższ oooo dokladnie ten model miał z biedry http://www.biedronka.pl/pl/product,id,6745,name,laptop-lenovo-g50-30-4gb-ram-500gb 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzegorzmm 0 Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 O widzisz, o taka odpowiedź mi chodziło, lubię obejrzeć serial w lepszej jakości, ponadto skoro mam spędzić z laptopem najbliższe 2-3 lata to warto żeby spełniał swoje podstawowe zadania... A jeśli daliby mi tego Lenovo z procesorem z 4 rdzeniami Intel Pentium N3530? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts