Skocz do zawartości

Raijintek Triton CORE z nowym blokiem ! - 229zł

Recommended Posts

Witam.

Do sprzedania mam chłodzenie wodne Raijintek Triton Core.

Chłodzenie posiada całkowicie nowy blok w wersji V3 (z wymiany gwarancyjnej) z jeszcze nie odklejoną naklejką na spodzie.

Chłodzenie pracowało z podkręconym G3258 4.5Ghz i radziło sobie bezproblemowo. Chłodzenie używane ok 1.5miesiąca. Jest to wersja Core czyli bez wentylatorów ( u mnie na chłodnicy zamontowane były BitFenix Spectre Pro PWM).

Stan oceniam na bardzo dobry jedynie na chłodnicy kilka finów jest delikatnie przekrzywionych (takie dostałem) ale w niczym to nie przeszkadza. Pompa działa cicho przy zamkniętej obudowie praktycznie niesłyszalna (zawsze można obniżyć obroty za pomocą dodatkowego regulatora lub płyty głównej jeżeli posiada taką możliwość i wtedy ciężko pompę usłyszeć nawet po przyłożeniu ucha).

Blok jest w wersji V3 to znaczy wyeliminowane zostały nieszczelności które mogły pojawić się w wersji V1 oraz V2. Wersja V3 posiada także dłuższy kabel pompki w czarnym oplocie oraz podcięcia w podstawie które pozwalają na bezproblemowy montaż (np. na płycie  MSI Z97-G43 Gaming).

Sprzedaje wszystko to co załączył producent oprócz niebieskiego barwnika (został już dodany do płynu) oraz pasty termoprzewodzącej.

Zdjęcia : klik

Do zastawu dołączam oczywiście dowód zakupu.

Cena tylko 229zł ponieważ zależy mi na czasie (możliwość niewielkiej negocjacji ceny)

Istnieje możliwość wystawienia na allegro.

Sprzedaje ponieważ wymieniam zestaw na pełnoprawne LC.

Wystawiona aukcja również na allegro http://allegro.pl/ra...5124484769.html

Edytowane przez thcmaniac

Proponuję zapoznanie się z regulaminem działu. Tam jest wszystko dokładnie wyjaśnione.

Jeśli jednak masz jakiś kłopot, możesz napisać do któregoś z moderatorów i na pewno Ci pomoże.

W ogóle dlaczego się go pozbywasz? Może by mi się drugi przydał. ;)

Ponieważ chciałbym zakupić pełnoprawne LC :)

Spodobała mi się "zabawa" w chłodzenie wodne, a że mam mały przypływ gotówki to wymieniam :P

Myślę że w tej cenie warto go kupić :)

Kupił bym go ale swojego jeszcze normalnie nie przetestowałem dokładnie bo ciągle mam problemy z obudową. ...

Mam ver 1 (chyba) ale już wiele godzin ją testowałem (poza obudową) na 2 różnych płynach i 0 objawów przeciekania.

Kurde, nie wiem. :/

Takie handlowanie jest nie w porządku. Albo forum albo allegro to tylko ludzi się w konia robi, którzy normalnie licytują.

Chyba już nie masz tego chłodzenia??Bo na allegro napisałeś że ,,towar został skradziony,, ?? :rotfl:

Pewnie Żona buchnęła do swojego PC'ta. :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...