Skocz do zawartości

ASRock P67 Extreme 4 i obudowa Cooler Master Dominator II 692 Lite

Recommended Posts

Witam,
Na sprzedaż idzie płyta główna ASRock P67 Extreme 4
Zapraszam chętnych na aukcje:

Oraz
obudowa Cooler Master Dominator II 692 Lite (RC-692-KKN3)

Przed wysyłką obudowa była w idealnym wręcz stanie, nigdy nie przenoszona rozkręcaną itp. Cały komp był raz zmontowany nigdy nie grzebany. W środku 2 wentylatory, wszystkie zatoczki, zatrzaski, filtry przeciwkurzowe, oryginalny karton jakiś papiery, zapinki.
teraz jest niestety z rozwalonym front panelem... . (obudowe tak załatwiło DPD...) Sam front panel nie ma żadnej elektroniki bo wszystkie złącza na całe szczęście są u góry. Na dobrą sprawe jak docisnałem front panel to jakoś się to trzymało. Jednak u mnie komp jest w takim miejscu ze co rusz walne w niego noga wiec nie da rady. Moze ktos ma na nia pomysl bo odbudowa jest naprawde rewelacyjna i ciezko znalezc teraz podobne jakościowo (gruba blacha, porzadne filtry itp)

Fotki:
Cena powiedzmy 110zł + KW

Pytania proszę zadawać w PW.
Pozdrawiam 

@ ziom0070
Mysle, ze tak. U mnie na kartonie jest napisane CM690 II. Natomiast sam nr seryjny podany jest dokladnie (RC-692-KKN3) Cooler Master Dominator II 692 Lite.  Moim zdaniem jezeli twoja obudowa jest z seri 690 i zlacza ma u gory a front panel to tylko plastik to powinno pasowac. najlepiej jak bys podeslal dokladny model to by sie sprawdzilo dokladnie
Edytowane przez michaelred
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...