balans 67 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Najlepiej jakbyś poszukał telefonu w swojej okolicy gdzie jesteś w stanie podjechać i osobiście dopilnować by wszystko z papierami było w porządku. Podstawa to pierwotny dowód zakupu. Znalezienie dobrej oferty w promieniu 30km nie powinno być problemem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KEPTN 0 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 @balans No coś spróbuję wykombinować ewentualnie skuszę się na tą salonową s6 edge z którą nie będzie tyle zachodu Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Szybkie pytanko. Wpadła mi ostatnio w oko oferta na iphone 4s na allegro. Pomyślałem o mamie, ktra ciągle narzeka na nokię asha 311. tylko nie wiem, czy to ma jakąś wartość i czy oferta dobra. telefon ma działać niezawodnie, a podobno iphony takie są allegro.pl/apple-iphone-4s-8gb-czarny-gratisy-faktura-vat23-i6667837849.html Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ma opcji by telefon był nowy nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji gdzie 5 letni już chyba telefon jest nadal produkowany lub ciekawym trafem znalazła się cała partia nieotwartych sprzętów w takich aukcjach zwykle jest tak że telefon jest jedynie odnowiony, zwykle wizualnie i niekoniecznie na oryginalnych częściach... Mozesz trafić na szmelc a warte to jest conajwyzej tyle co zwykły inny używany iphone 4s 8gb z olx czy allegro, czyli jakieś 200, moze 250 zł... Mając 450 zł szukałbym iphona 5 używki, choć kupując coś takiego dla mamy to dość ryzykowne, bo łatwo trafić na coś z wadą lub całkowitego bubla i mama szybko może się zniechęcić. Ale w kasie za około 450 zł można coś "świeższego" kupić na andoidzie(p8 lite, galaxy j5 2016) i myślę że to najlepszy wybór, jak koniecznie iphone to szukając 5 za jakieś 500+ zł znajdziesz coś zadbanego, młodego taniej też mogą być ale im taniej tym łatwiej o bubla. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mając 450 zł szukałbym iphona 5 używki, choć kupując coś takiego dla mamy to dość ryzykowne, bo łatwo trafić na coś z wadą lub całkowitego bubla i mama szybko może się zniechęcić. Ale w kasie za około 450 zł można coś "świeższego" kupić na andoidzie(p8 lite, galaxy j5 2016) i myślę że to najlepszy wybór, jak koniecznie iphone to szukając 5 za jakieś 500+ zł znajdziesz coś zadbanego, młodego taniej też mogą być ale im taniej tym łatwiej o bubla. Dzięki za info, ale androidy odpadają (raz, ze ciężko znaleźć tak mały telefon, a rozmiar ma znaczenie, a dwa, ze to android, który momentalnie się zapcha). Dobra, do jej urodzin coś dozbieram i pomyślę o iphone 5 może. Cytuj Link to post Share on other sites
kubsde 2 Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Mam pytanie odnośnie nowych modeli smartfonów od Tp-Link. Czy ktoś może orientuje się kiedy modele neffos x1 i x1 max będą dostępne w Polsce? Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Witam chciałbym by ktoś pomógł ocenić co się może dziać z Tym Galaxy s6 edge. Wystąpiła tak jak widać plamka na wyświetlaczu, jest do kupienia za fajne pieniądze, ale martwię się że ekran się rozkleja i niedługo wyświetlacz będzie się nadawał jedynie do wymiany, lecz zwykle przy rozklejaniu się pojawiają się inne przebarwienia a same takie plamki przy rozklejaniu się nie wydają się tak idealnie zarysowane. Może coś było rozbierane i stąd brak gwarancji a ten problem to wada albo kiepskiego zamiennika wyswietlacza albo kiepskiego montażu. Jest też opcja że to jedynie padnięte piksele i telefon spokojnie będzie służył jeszcze długo... Niby by to się zgadzało bo właściciel pisze że występuje to od roku i się ponoć nie powiększa, ale w to akurat nie wieżę w cale... Czy ktoś z czymś takim spotkał się w s6-tkach lub w jakimkolwiek innym telefonie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Judasz 0 Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) http://allegro.pl/sklepy-xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-global-krakow-i6676840746.html Ktoś kojarzy ten telefon? Polecalibyście w tej cenie? Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Judasz Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Telefon jest ok ale polecałbym poszukać wersji 3/32GB bo 2GB w tym przypadku to troche mało. Aukcja wydaje się być ok. Cytuj Link to post Share on other sites
danny7 2 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Takie pytanko. Dzisiaj widziałem w gazetce media Markt że honor 8 jest w promocji za 1564 bodajże a na stronie media marktu nic nie ma.. orientuje się ktoś o coś kaman ? Cytuj Link to post Share on other sites
flybass 6 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 http://www.emag.pl/telefon-xiaomi-redmi-note-3-32gb-zloty-rom-w-wersji-global-ota-polska-dystrybucja-gw-24-miesiace-realizowana-w-polsce-xm-rn3-32-ce-gd/pd/DQBVV2BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CIq6nZf84tECFZWUGAod6o8HOg Ktoś coś na temat tej strony? Warto się skusić czy szukać czegoś pewniejszego? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 emag to dawno agito, więc jest to sprawdzony sklep Cytuj Link to post Share on other sites
esiuu 0 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Poszukuję smartfona do 900 zł. Zależy mi na mi na smartfonie z dobrym aparatem i dobrej wydajność. Bateria tak koło 2500. Przekątna wyświetlacza max 5,2 cala. Telefon dla kobiety więc żeby też ładnie wyglądał.( drugorzędna sprawa). Interesują mnie zakup w sklepach Neonet, Xkom, al-to, Media expert, media markt, Rtv euro Agd, - bo takie sklepy są w moim mieście. Zastanawiałem się nad telefonami: Honor 7 Lite Samsung A3 Alcatel Shine Lite Sony XA Jakieś inne propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Honor 7 lite będzie zdecydowanie najlepszy, reszta wymienionych jest telefonami do najprostszych zadań i jak na swoją cenę nie oferują wystarczająco. A dopuszczasz zakup na olx? Można tam kupić nowe telefony dopiero co wzięte na przedłużenie umowy, wystarczy dopilnować by sprzedający dał nam fakturę zakupu i mamy gwarancję jak przy tych ze sklepu, ale za dużo niższe pieniądze. Jeśli tak to popatrz na A5 2016, również honor 7 lite(będzie taniej niż w sklepie), p9 lite, alcatel idol 4 Cytuj Link to post Share on other sites
esiuu 0 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Czy Orange dalej wrzuca swoje nakładki do smartfonów? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Chodzi Ci o brand?Zależy w jakim fonie,w galaxy s7 Edge nie ma nic od nich. Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 1700zl za galaxy s7 z dnia 21.01.17 z dowodem zakupu 23%vat w komplecie ze szkłem i casem od Samsunga, Opłaca się? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Jeśli nie ma nabitej flagi knox to opłaca się.Flagę knox sprawdzić można za pomocą aplikacji Phone Info Samsung.Knox musi być 0x0. Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
makgr 0 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) http://allegro.pl/huawei-p9-lite-l21-black-16gb-dual-etui-gratis-i6701236080.html sprawdzilby ktos czy ten telefon to nie jest jakis chinol i wszystkim z nim w porzadku ? Edytowane 6 Lutego 2017 przez makgr Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ^up Nie musiałeś zakładać tematu. http://forum.benchmark.pl/topic/236393-huawei-p9-lite-czy-dobra-oferta/ Cytuj Link to post Share on other sites
Damian_88 0 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Przymierzam się do zakupu (nowy... Allegro/Olx) Honora 8 lub P9... do gwarancji wystarczy mi NR. IMEI, dowód zakupu/Vat marża czy muszę szukać ofert Vat 23%? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Wystarczy VAT marża.Huawei przyjmie taki telefon na gwarancję. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 W przypadku huawei-a wystarczy tylko numer imei. Na gwarancji nawet nie trzeba oddawać telefonu w oryginalnym opakowaniu i z akcesoriami. Wystarczy sam telefon. A jak jesteś z Warszawy to na Andersa masz serwis gdzie 90% napraw załatwiają w ciągu godziny 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Do gwarancji u Huawei oczywiście wystarczy tylko numer imei,nie dopisałem tego.Z tym,że wystarczy VAT marża to chodziło mi o to,że nie trzeba szukać ofert z VAT 23% tylko wystarczy znaleźć taką z VAT marża. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts