Skocz do zawartości

płyta do AII 860K

Recommended Posts

Narazie wstrzymajcie się z komentarzami. Bo być może zakupiłem kozaka za półdarmo. Szczegóły niedługo.

Płyta do mnie podąża wiec mogę napisać. W komputroniku ktoś się walnął i wystawił MSI A88X-G45 Gaming za 199pln...

Jeszcze nie mam proca ale wizualnie wszystko OK .

Co chodzi o płytkę to wygląda obłędnie. Czarny laminat prezentuje sie zacnie z czerwonymi wstawkami. Przyciski do OC, Power, Reset, wyświetlacz kodów POST, przycisk do resetu biosu - To wszystko za 200pln i do tego gierka.

A kod do gierki trzeba wpisywać z dużych liter;)

szybko, ja mam taki sam status jak wczoraj - W trakcie przetwarzania, napisałem maila z pytaniem o dostępność, ale 0 odpowiedzi. Wszystko z płytą ok? To ten model, który zamawiałeś?

Dziwne. Ja zamówiłem swoją o koło północy w niedzielę a w poniedziałek o 13 była gotowa do wysyłki. Dziś 12 była już u mnie. Aż sprawdzałem czy faktycznie w komputroniku płytę zamówiłem. A i wybrałem najtańsza wysyłkę do 72h...

Kurcze przeglądam neta w poszukiwaniu informacji czy to jakies przeceny czy co chodzi o Komputronik i Karen, wszędzie te plyty chodzą po 4 stowy więc dziwne, mam msi a88x g41 pc mate i bym chętnie ją zamienil bo ma podlokowane napięcia na procku i moj athlon x4 860k sie marnuje ,szkoda ze kolega nie ma proca by zobaczyc czy wszystko z nią ok

nowe GTXy i radeony seria 300 mają mieć pełne wsparcie dx12 (który ma zdecydowanie onbiżyć narzut na procesor), wiem, że starsze karty również dx12 powinny obsługiwać, ale różnie może być.

Co do Carrizo na fm2+ to niestety nie jestem taki pewien