yakusa 1 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witajcie Znalazłem w sklepie komputronika taki produkt http://www.komputronik.pl/product/204872/Oprogramowanie/Programy_PC/Microsoft_Windows_8_1_32-64_bit_BOX_DVD_PL.html?gclid=CKDpu7CFzcICFcrKtAodzWAA_g&gclsrc=aw.ds Jest to Windows 8.1 BOX W opisie tegoż produktu widnieje linia Licencja: Komercyjna Czy coś się zmieniło w licencjach na wersje Windows 8.1? Każdą wersję można użyć komercyjnie w firmie przy czym wersja PRO zawiera więcej typowych funkcjonalności dla "biznesu". Slogany na Empiku dla wersji tej samej co w komputroniku (bez dopisku PRO) wieszczą "ucz, baw się i pracuj" no i zgłupiałem kompletnie. Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Komercyjna tzn. możliwość użytkowania w firmie.Źródło-Komputronik... Cytuj Link to post Share on other sites
yakusa 1 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Komercyjna tzn. możliwość użytkowania w firmie.Źródło-Komputronik... Czyli nikt nic nie wie Komputronik odpisał: W przypadku licencji komercyjnej można użytkować program w firmie. Ale nadal nie mam pewności. Strony Microsoftu są tak zawalone śmieciem że głowa mała. Burdel na całego. Ich sklep też nie odpowiada na to pytanie. Wysłałem zapytanie do nich i czekam na info jak to jest z tą Licencją komercyjną dla WN7-00934. Info z Microsoft. Systemy operacyjne nie posiadają już ograniczenia dom czy firma. Można korzystać komercyjnie. Nie dotyczy to produktów Office które muszą mieć odpowiednią wersję. Zatem podsumowując. Informacja na stronie komputronika oraz informacja działu sprzedaży komputronika jest prawidłowa. Jest to system z licencją komercyjną i można używać go w firmie WOW! Superowo Biegnę do Megastore po swój nowy system Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts