ashesrider 7 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 http://allegro.pl/sennheiser-380-pro-stan-idealny-i4783440219.html Cytuj Link to post Share on other sites
Nexus_98 2 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 te słuchawki są od nowości takie pomarszczone (muszle i pałąk) czy po prostu się zniszczyły od użytkowania? Cytuj Link to post Share on other sites
mmiskow 61 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 te słuchawki są od nowości takie pomarszczone (muszle i pałąk) czy po prostu się zniszczyły od użytkowania? To normalne w Sennheiser (mam hd202) Cytuj Link to post Share on other sites
barbatana 3 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Mam dokładnie takie same słuchawki - te pomarszczenia są fabryczne, nic nie jest zniszczone...a swoją drogą - są bardzo,bardzo dobre. Edytowane 14 Listopada 2014 przez barbatana Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 A o ile lepsze od HD201? ;P Cytuj Link to post Share on other sites
ashesrider 7 Napisano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Odnośnie pomarszczenia to są tak od nowości, link do strony Sennheisera ze zdjęciem http://en-de.sennheiser.com/monitoring-headphone-studio-professional-audio-hd-380-pro Cytuj Link to post Share on other sites
adwert 1 Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 "Miażdżą" głowę, czy można je tak ustawić, żeby były praktycznie nieodczuwalne ? Cytuj Link to post Share on other sites
greghor 44 Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) to są typowe monitory, czyli słuchawki z dużym dociskiem, który jest po to by było dobre wytłumienie; poza tym po "terapii" słuchawki dają słabszy bas który jest jedną z najmocniejszych stron tych słuchawek Sam je posiadam i to zdecydowanie nie są słuchawki dla posiadaczy okularów; za duży docisk Edytowane 16 Listopada 2014 przez greghor Cytuj Link to post Share on other sites
ashesrider 7 Napisano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) "Miażdżą" głowę, czy można je tak ustawić, żeby były praktycznie nieodczuwalne ? To z jakieś recenzji prawda? Po zakupie owszem 30min na głowie i miałem serdecznie dość. Pałąk się dostosowuje, po tygodniu dwóch używania było już normalnie. Nadal czuje że je mam na głowie, ale o żadnym dyskomforcie nie ma mowy, niezależnie czy to pół godzinki czy nocna sesja w csgo. Edytowane 16 Listopada 2014 przez ashesrider Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts