Skocz do zawartości

Sapphire R9 280x, Dual-X. Nowa z gwarancji.

Recommended Posts

Witam,

mam na sprzedaż kartę jak w tytule.
Karta pochodzi z wymiany serwisowej i jest to całkowicie nowy model na co mam papier ze sklepu.

Poprzednia karta była kupiona w styczniu tego roku, ale po pół roku użytkowania(nie będę wciskał ciemnoty, kopała krypto) padł w niej jeden wiatrak.

Nowa karta przyjechała do mnie dzisiaj -  nowy numer seryjny, pełen nowy komplet kabli itd., ale nawet nie otwieram pudełka bo chcę ją od razu sprzedać.

Karta pochodzi z Krakowskiego sklepu KR-System, jutro dowiem się czy nową kartę obowiązuje 2 lata gwarancji od 8/8 od stycznia jak stara karta, ale o ile się nie mylę to będzie obowiązywać od 8/8.

Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcie papieru potwierdzającego wymianę karty na nową.

Cena jaka mnie interesuje to 900pln - wiem, że na allegro chodzą taniej, ale nie są to nowe karty, a ja oferuje funkiel sztukę.

pzdr

Możliwe allegro, odbiór na terenie Krakowa.

http://oi59.tinypic.com/2cghto6.jpg

Edytowane przez TopperHarkley

o ile dobrze pamiętam z forum, to MSI mają problem z wiatrakami bo się olej wylewa przy mocnym obciążeniu przez dłuższy czas.

Fakt że nówki po 850, ale dziwnie w opisie nie jest nadmienione, że to 280x a 280 - może nie jest to żadna równica, ale nie wnikam i jestem pewien tego co sprzedaję.

900 - trzeba mieć z czego schodzić a nie wystawić w dobrej cenie i patrzeć jak ludzie nadal chcą zbić i wziąć najlepiej za darmo - tfu, najlepiej to za darmo i z dopłatą ze strony sprzedającego ;)

Edytowane przez TopperHarkley