TopperHarkley 3 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż kartę jak w tytule.Karta pochodzi z wymiany serwisowej i jest to całkowicie nowy model na co mam papier ze sklepu. Poprzednia karta była kupiona w styczniu tego roku, ale po pół roku użytkowania(nie będę wciskał ciemnoty, kopała krypto) padł w niej jeden wiatrak. Nowa karta przyjechała do mnie dzisiaj - nowy numer seryjny, pełen nowy komplet kabli itd., ale nawet nie otwieram pudełka bo chcę ją od razu sprzedać.Karta pochodzi z Krakowskiego sklepu KR-System, jutro dowiem się czy nową kartę obowiązuje 2 lata gwarancji od 8/8 od stycznia jak stara karta, ale o ile się nie mylę to będzie obowiązywać od 8/8.Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcie papieru potwierdzającego wymianę karty na nową. Cena jaka mnie interesuje to 900pln - wiem, że na allegro chodzą taniej, ale nie są to nowe karty, a ja oferuje funkiel sztukę.pzdrMożliwe allegro, odbiór na terenie Krakowa.http://oi59.tinypic.com/2cghto6.jpg Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez TopperHarkley Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) póki co to są nówki MSI za 789zł z przesyłką więc słabo to widzę.. w sumie to jest i taka sama, nowa za 850 Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez gohan10 Cytuj Link to post Share on other sites
TopperHarkley 3 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) o ile dobrze pamiętam z forum, to MSI mają problem z wiatrakami bo się olej wylewa przy mocnym obciążeniu przez dłuższy czas. Fakt że nówki po 850, ale dziwnie w opisie nie jest nadmienione, że to 280x a 280 - może nie jest to żadna równica, ale nie wnikam i jestem pewien tego co sprzedaję. 900 - trzeba mieć z czego schodzić a nie wystawić w dobrej cenie i patrzeć jak ludzie nadal chcą zbić i wziąć najlepiej za darmo - tfu, najlepiej to za darmo i z dopłatą ze strony sprzedającego Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez TopperHarkley Cytuj Link to post Share on other sites
komputerowynoob 24 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 moj kolega kupił 280x za 699 zł na aledrogo ;p woec twoja cena jest zaporowa ! Cytuj Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) kupić to i można za 600, ale oczywiście używkę i jedynie z "gwarancją" pośrednictwa w gwarancji u producenta Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez gohan10 Cytuj Link to post Share on other sites
ashesrider 7 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wystaw to na allegro od 1zl, ostatnio na allegro poszedł 6miesieczny gigus 280x z KOPARKI za 700zl z groszami. A tak to się nasluchasz czego tu nie kupili i za ile. Cytuj Link to post Share on other sites
TopperHarkley 3 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Dobrze prawisz-allegro rozwiąże problemy. Do tego karta nówka sztuka,więc wydaje mi się, że 700 to wyciągnę na luzie. Cytuj Link to post Share on other sites
fabiancol 435 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Poszło PW. Cytuj Link to post Share on other sites
TopperHarkley 3 Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nowa cena, 800 z przesyłką. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts