Mixtape 1765 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Normalnie machasz rękami i nogami i gitara Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Brak obiektywizmu i klapki na oczach rzecz straszna. uwazasz ze jest wart swojej ceny? na dzien dzisiejszy nie oferuje prawie niczego czego nie oferowal eye toy. do tego ostatnie prezentacje i te wczesniejsze z wpadki z aktorami... http://gameonly.pl/news/kinect-fail-a-i-tak-sie-sprzeda Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Można przykleić do pierwszego postu : :arrow: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 10653.html Wulfen, też o tym słyszałem, zobaczymy w praniu jak to wyjdzie. Straszny crap, w pierwszym filmiku. Osobiście, bieganie i "taniec" to dla mnie idiotyzm. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Brak obiektywizmu i klapki na oczach rzecz straszna. uwazasz ze jest wart swojej ceny? na dzien dzisiejszy nie oferuje prawie niczego czego nie oferowal eye toy. do tego ostatnie prezentacje i te wczesniejsze z wpadki z aktorami... http://gameonly.pl/news/kinect-fail-a-i-tak-sie-sprzeda Drogi - to prawda. Zobaczymy w dniu premiery jak to będzie ostatecznie wyglądać. Slima można kupić ~150 poniżej rekomendowanej, to może i Kinect będzie nieco tańszy. Czy w eyetoyu można było sterować postaciami w normalnych grach? (ponoć Kinect będzie działał m.in. w nowym Fable) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Nie nie.. czy ktos widzial na oczy jak dziala... Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ponawiam pytanie o dysk w nowym slimie. Wiem że jest w środku i na pewno M$ nie zrezygnowało z swoich firmowych;p Wie ktoś może jakie będą dostępne wielkości i w jakich cenach? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 http://www.gamespot.com/ps2/sports/eyet ... eview.html Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Tak spytam ale trochę mi głupio:D Bo słyszałem że w x'ie można wgrywać gry na dysk twardy. Więc trzeba coś wgrać aby była taka możliwość? I do uruchomienia gry trzeba oczywiście płyty lecz po odpaleniu napęd nie pędzi już? Muszę się dowiedzieć bo dziś macałem elitkę i demo Beyonety i było cichutko a przy halo odst burza:o Cytuj Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 gry można instalować na dysk i wtedy płytę wkładasz tylko do uruchomienia, dalej czyta z dysku Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Już się pobawiłem trochę i wiem co i jak. Ale dzięki:) Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Kto na forum ma X360? Przyznać się! Ja właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem egzemplarza 175W Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Co to za wersja ? Kupowałeś używaną ? Jasper bierze 150 W z tego co pamiętam, Valhalla, to S, czyli oświeć mnie bo nie wiem jaka to... PS. Stara miłość nie rdzewieje Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Miałeś X'a? Premium 60 GB 175 W Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Kto na forum ma X360? Przyznać się! Ja mam . Wersja Arcade + dysk. Przy okazji, gra ktoś w Forze Motorsport 3, i ma zdobyte "Czyste złoto" (100% gry)? Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ja mam, ale czas się rozstać. Czas na nową kartę do kompa, nowy procesor, dysk, może cała platforma z systemem, nie wiem, ale na pewno kupię D-Pada od Xboxa 360 Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Pamiętacie jak donosiliśmy, że wbrew pierwotnym zapowiedziom, rynkowa wersja Kinecta nie rozpoznaje jednak języka migowego? Brak tej funkcji dla większości z nas był do przełknięcia - ale co z szeroko reklamowaną obsługą konsoli głosem? Póki co istnieją dwie wersje tej kwestii. Podczas niedawno zakończonego gamescom 2010, Robert Burrowes odpowiedzialny za Xbox Live w naszych regionach przyznał, że funkcja wydawania poleceń głosowych konsoli nie będzie obecna w kontrolerze na starcie. Potwierdził to zresztą pokaz z udziałem tego pana, w którym uczestniczyłem podczas gamescom (wideo wkrótce na PPE) - Burrowes obsługiwał Xboksa 360 jedynie gestami, skrzętnie pomijając patent głosowy, szeroko reklamowany podczas targów E3 w Los Angeles. Jak tłumaczy Kudo Tsunoda, twórca Kinecta, Kinecta należy postrzegać podobnie jak Xbox Live - jako platformę, która będzie nieustannie ewoluować, wzbogacając się z czasem w nowe funkcje i możliwości i przystosowując do różnych mediów: "Gdy przypomnimy sobie XL gdy wystartowało, było to całkiem inne doświadczenie niż mamy dzisiaj. Live jako platforma ewoluował wraz z czasem, z nową technologią, funkcjami i możliwościami, a jego długowieczność rozkłada się na wiele konsol. To samo będzie z Kinectem - a nie tylko fajne rzeczy na launch. Będzie ewoluował jako platforma, może rozciągnąć się nie tylko na Xboksa, ale można go zastosować też dla innych mediów." Dzisiaj jednak Microsoft wydał oświadczenie, w którym stwierdza, że obsługa głosowa to jedna z ważniejszych funkcji Kinecta i na pewno będzie dostępna od samego początku. Czy jednak dla wszystkich języków, jakie istnieją w dashboardzie konsoli? To już inna para kaloszy - firma odmawia szczegółowych komentarzy w tej kwestii, dotyczących konkretnych lokalizacji. Ktoś z Was wierzy, że "Xbox, graj!" będzie rozpoznawane od 10 listopada? PSXextreme Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Xbox, graj! Jak to brzmi... faktycznie niewiarygodnie, moim zdaniem z językiem polskim w kinect będzie jak w life! Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To będzie znowu akcja we want to life, a przed "Nie kupuję Kinect, nie kupuję wybrakowanego sprzętu". Xbox, graj! i tak jest niezłe, a gotowy na Kinect na pudełku ? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Moim zdaniem Kinect to porażka.Nikt chyba nie lubi robić z siebie idioty przed telewizorem... Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no trochę fakt, że tańczyć czy grać w golfa to mi się nie chcę, ale na przykład w Fifę, gdzie grałoby 11 luda w teamie za pomocą kinecta.... albo w gears of war , kucając chowasz się za murkiem, celujesz wymachując łapami. Ale tak z 1-2 godziny, nie wiem komu by się chciało stać i wymachiwać przed telewizorem. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 gdyby to jeszcze wszystko działało tak jak microsoft chce wmówić to byłoby może i ok, ale co nowe prezentacje to wychodzą jakieś wpadki Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Może SONY i Microsoft boją się oficjalnie nazwać nowe rewizję Slimem bo szykują ponowne odchudzenie konsol na starość, powiedzmy za 2 lata ? Bo z PS3 taki Slim że .... Xboxa mogliby zmiejszyć do rozmiarów Wii. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Moim zdaniem Kinect to porażka.Nikt chyba nie lubi robić z siebie idioty przed telewizorem... Ludzie wolą hodowac hemoroidy od siedzenia na stołku... -_- Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Wiesz , jak postawiliby mnie przed wyborem : albo dzisiejsza forma Kinecta , albo stołek to wybrałbym to drugie. Inna sprawa, że to ma być odskocznia, a jeśli potencjał zostanie zmarnowany to dostanie przydomek "na imprezy", i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Wszystkie takie "ruchome" urządzonka IMO najlepsze są na imprezy albo tam jakieś spotkania. Wii, gitarka, mata do tańczenia [] a teraz move i kinect. Według mnie jest to ciekawy sprzęt, choć na co dzień mało praktyczny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts