Skocz do zawartości

Czy warto kupic ta karte?

Recommended Posts

Witam was czy warto kupic ta karte

http://allegro.pl/asus-geforce-rog-gtx-780-ti-matrix-gtx780ti-p-3gd5-i4454211311.html

Normalnie kosztuje ok 2700 a u tego sprzedawcy 2400 tylko nie wystawia faktury.

Ale pisze ze gwarancji jest 36 miesiecy.

R290x Matrix jest w tej samej cenie w komputroniku.

Ktora byscie wybrali?

Edytowane przez ironkorn

Czy warto kupic ta karte?

NIE

za cenę 1600-1800 mam 2x r9 290 a ty jedna chcesz niby podkręcana mowie od razu szkoda kasy lepiej poczekaj na maxwella jak masz wydawać tyle kasy lub kupić 2 karty lub jedna r9 290

miałem gtx 780 za 1500 zł jak bym miał porównać do gtx 780 ti 2000-2600zł to około 10% wolniejszy

dla mnie teraz po prostu się nie opłaca zwłaszcza ze wakacje miną i ceny znowu pójdą w dół

a taki tandem z r9 290 co z tego ze trochę szumi wszystko się ustawi

ale masz taki skok wydajnościowy że crisis 3 z 45 klatek robi się 75 a to dla mnie jest różnica przy rozdziałce 2560x1080

pozdro

Po raz kolejny pleciesz idiotyzmy. Ceny sensownych 290-tek zaczynają się od około 1,1k zł, a polecanie komuś CF z tych kart zbyt rozsądne nie jest. Nowaj

to żadna okazja, jeżeli nie dostaniesz faktury lub paragonu to nie masz żadnej gwarancji po za tym za taka cene masz nówke, jak doplacisz 30zł i oczywiście jest gwarancja

http://www.agito.pl/S/agito-pl.1/780ti

Napisal mi ze dostane dokument sprzedazy wystawiony przez dystrybutora. I ze mozna towar rekalmowac u niego lub u prodeucenta.

Pisalem z uzytkownikiem co kupil od niego inna karte i ze dostal karte Z hurtowni ABC data z dokumentem z wydania magazynu.

Napisal mi ze dostane dokument sprzedazy wystawiony przez dystrybutora. I ze mozna towar rekalmowac u niego lub u prodeucenta.

Pisalem z uzytkownikiem co kupil od niego inna karte i ze dostal karte Z hurtowni ABC data z dokumentem z wydania magazynu.

A co Ci po dokumencie RW (czyt. rozchód wewnętrzny). Nie jest on żadną postawa do gwarancji, informuje tylko o wydaniu towaru z magazynu.

Taki sam dokument dostajesz np w sklepie EURO RTV AGD, gdy zamawiasz u nich towar w sklepie lub przez internet i odbierasz w sklepie na miejscu - jednak dołączony zawsze do niego jest paragon bądź faktura.

Jak to mówił Lechu Wałęsa... (parafrazuję, dokładnego cytatu nie pamiętam) ma ósemkę dzieci i każdemu mówił, żeby nie dotykał piecyka bo się sparzy - i każde uwierzyło dopiero po tym jak się dotknęło.

Niech kupi, wyłoży 2400 na kartę która pewnie "spadła z tira", bez żadnych papierów... bo chciało się 300zł zaoszczędzić. Nie pojmuję czegoś takiego.

• Popieram 2

Jak to bez zadnych papierow jak dostaje dokument sprzedazy z hurtowni ABC data i dokument magazynowy z nr serii.

Czemu miala by niby spasc z tira ale pomysly masz.Ktos ma dostep do czesci tanszych.

Moglo byc cos podejzanego jak by mial tylko te 3 karty a w sprzedazy ma tez inne karty i ma pozytywne komentarze.

Moze jeszcze zalatwic radka R290X Matrixa za 2100 to byscie wybrali radka czy GF?

Taki dokument jest

http://zapodaj.net/0dbacc61b686f.jpg.html

Edytowane przez ironkorn

Zacznijmy może od tego, do jakiego kompa ma być ta karta, bo jeśli do FX'a, to cały ten temat nie ma i nie miał większego sensu - pakowanie 780Ti do tego cepa nie ma absolutnie żadnej racji bytu.

Taki dokument jest

Daj mi godzinę, a zrobię bardziej wiarygodną fakturę...