drachenfeles 5499 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 afaik trzeba sobie "wykuć" ze smoczych kości lub łusek odpowiednio dla ciężkiej i lekkiej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Bracia tarczownicy, a wykuc mozna tylko zbroje i tarcze ze smokow czy bronie tez? Drachenfeles dzieki za info. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Broni się nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) To lipa . Jakie bronie lepsze ? Szklane czy daedryczne? Jak odblokuje pancerze smocze to czy moglbym odblokowac seta daedrycznego bez krasnala i orka i ebonu? Edytowane 10 Grudnia 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Hyyym mam pewien problem. Stałem się wampirem (robiłem quest dla tego maga z wioski (sry nie grałem z tydzień i pozapominałem nazwy) lecz gdy nastaje ranek jestem już wampirem, a w wiosce nikt nie śpi (nie mogę posilić się krwią). Da się w takim wypadku coś zrobić (może być nawet cheat) bo cholernie to mi psuje rozgrywkę. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Jakie bronie lepsze ? Szklane czy daedryczne? dedryckie są najlepsze w grze, podobnie jak ciężki pancerz Jak odblokuje pancerze smocze to czy moglbym odblokowac seta daedrycznego bez krasnala i orka i ebonu? nie, trzeba iść po kolei drugą gałęzią drzewka nastaje ranek jestem już wampirem łyknij przed snem potion of cure disease, albo żyj z tym, że zostałeś krwiopijcą Edytowane 10 Grudnia 2011 przez drachenfeles Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) łyknij przed snem potion of cure disease, albo żyj z tym, że zostałeś krwiopijcą A co to te potion of cure disease? Dobra mam, mikstura do wyleczania chorób. Wypiłem jedną, lecz nadal w nocy staje się wampirem, czyli nie działa. Jest jeszcze jakiś sposób? Edytowane 10 Grudnia 2011 przez JOKI__ Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 wygląda na to, że jest za późno, żeby zatrzymać przemianę, baw się dobrze jako wąpierz Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dałem sobie radę - w czasie dnia śpi tylko Alva (SPOILER!!!!!!!!! - bo jest wampirem - !!!!!!!!!!!!!SPOILER). Podkradłem się do niej, wypiłem krew, a thalios mnie wyleczył. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Mam do Was Bracia Towarzysze dwa pytania. 1. Z kim najlepiej wziac slub? Myslalem z Lydia ale jakos nie moge z nia pogadac (Amulet Mary zalozony). 2. Gdzie najbardziej oplaca sie kupic domek. W Bialej Grani mam ale to ruina, a nie dom (oczywiscie w pelni umeblowany). Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) ad 1) ze jakąś sklepikarką, będzie generowała zyski ad 2) wszystkie są do kitu, bo żaden nie ma kuźni (w każdym razie do czasu wyjścia CK), ale generalnie na największym wypasie jest ten w solitude Edytowane 11 Grudnia 2011 przez drachenfeles Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nazwy miast to ja prosze w wersji PL. Powiadasz z jakas sklepikarka. Tylko by ladna byla, bo z tych kobit co widzialem to Lydia jest najladniejsza Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nazwy miast to ja prosze w wersji PL cholera wie jak to po naszemu zbezcześcili, w każdym razie w stolicy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A to masz na mysli Pękninę Co do kobit. Jaka sklepikarke polecasz. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pękninę http://unlimitedlivesblog.files.wordpress.com/2010/11/picard-facepalm.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kurna mac. W wersji PL Solitude to Samotnia, a nie Pęknina. Moj blad. Pomylily mi sie Herby Tylko, ze by tak hacjende kupic to musze sie po stronie Cesarstwa postawic. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tylko, ze by tak hacjende kupic to musze sie po stronie Cesarstwa postawic. nie musisz Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dobra. To 40k uzbierac i pojsc robic tam zadania i kupic ja. Jaka sklepikarke polecasz to ozenku? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ej wiecie może jaki jest najmocniejszy łuk ? Ja mam póki co Ebonowy łuk (nadzwyczajny) z dodatkiem ognia czy cuś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Podobno najlepsze bronie sa Daedryczne ale ile w tym prawdy to nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Podobno jest jeszcze lepszy łuk od daedrycznego... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Wcisnij ~ i wpisz coc QASmoke Przeniesie ciebie do pokoju pelnego broni, pancerzy itp. Oczywiscie znajda sie tam wszystkie itemy wystepujace w grze. Edir: Czy te misje od towarzyszy koncza sie kiedys? Bo jestem nimi znudzony. Edytowane 11 Grudnia 2011 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wydaje mi się, że nie, sam zrobiłem kilka z serii "Dowiedz się jak możesz pomóc innym towarzyszom" i się ładnie zapętliło. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wcisnij ~ i wpisz coc QASmoke Przeniesie ciebie do pokoju pelnego broni, pancerzy itp. Oczywiscie znajda sie tam wszystkie itemy wystepujace w grze. Edir: Czy te misje od towarzyszy koncza sie kiedys? Bo jestem nimi znudzony. No tylko powiedz mi jeszcze jak z tego pokoju wyjść Jak się nie da to dobrze, że wcześniej skopiowałem sobie save'y Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts