Arved 81 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IOZ0dSK1bpM I zobacz inne części i sam oceń, Hahaha, koleś wymiata poczuciem humoru Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No właśnie, próbuje być magiem i jakoś brakuje mi skilla który znacznie zwiększył by obrażenia od czarów.zainwestuj w "galaktykę" czarów destrukcji po paru punktach masz takie rzeczy jak +50% do obrażeń, a jak uderzasz podwójnym czarem to na 1-2s paraliżuje to przeciwnika. Kula ognia na dwie łapy jest całkiem fajna. ale za dużo many zjada lepiej jest walić czarem o nazwie "firebolt" . Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Firebolt nie ma dmg. Cytuj Link to post Share on other sites
jozue22 0 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Mam pytanie czy rozgryzł ktoś kombinacje 4 znaków w queście " Find The Copy Of The Old Ways" bo przeszukałem już chyba wszystko.... Znalazłem kombinacje ręcznie dla zainteresowanych "Ptak-Wąż-Wieloryb-Wąż" Edytowane 26 Listopada 2011 przez jozue22 Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Przeszedłem dziś grę w 44h z 24lvl . Mam dylemat jaką klasę teraz wybrać Edytowane 26 Listopada 2011 przez Darkness Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja gram wojem i magiem, więc został mi złodziej-skrytobójca. Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Saiya.Grałem wojownikiem z magicznymi czarami . Jedna ręka - czary leczenia , ognisty pocisk , druga ręka - zguba smoków lub przedświt. Do tego ulepszona zbroja ostrz . No i nie wiem co teraz robić . Grę od nowa chyba wezmę tylko nie wiem czym grać. Grałem Nordem , jakie klasy są jeszcze ciekawe ? Magia średnio mi przypadła , chyba jest mało czarów ... Edytowane 26 Listopada 2011 przez Darkness Cytuj Link to post Share on other sites
xReon 3 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 u góry miałeś podane Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Saiya.Grałem wojownikiem z magicznymi czarami . Jedna ręka - czary leczenia , ognisty pocisk , druga ręka - zguba smoków lub przedświt. Do tego ulepszona zbroja ostrz . No i nie wiem co teraz robić . Grę od nowa chyba wezmę tylko nie wiem czym grać. Grałem Nordem , jakie klasy są jeszcze ciekawe ? Magia średnio mi przypadła , chyba jest mało czarów ... Czarów trochę jest. Płomienie -> ognisty pocisk -> kula ognia -> burza ognia. Do tego przywołania etc. Tak czy siak, ja sobie zagram teraz skrytobójcą-złodziejem. Chociaż nie wiem, czy to nie będzie podobne do wojaka. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 zagram teraz skrytobójcą-złodziejem. Chociaż nie wiem, czy to nie będzie podobne do wojaka. zależy jak potraktujesz sztukę skrytobójstwa i taktykę istotne jest, by na początku podbić sobie skradanie się, a dopóki nie nauczysz się porządnie skradać podstawową bronią będzie łuk, jak cię wykryją to miecz czy co tam ręcznego wybierzesz, potem przerzucisz się na sztylet, a łuk stanie się drugorządny i zacznie się zabawa, niemniej skradanie się trzeba maksować w zasadzie cały czas, jest też opcja ułatwiająca z magią iluzyjną Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Ta magia iluzji ma coś dobrego? Ja tylko widziałem jasnowidzenie i jakieś strachy. Nie ma jakiejś niewidzialności (widziałem tylko mikstury)? I zagram w miastach, których tym razem za bardzo nie zwiedzałem (nie chciało mi się). Edytowane 26 Listopada 2011 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 jest, ale dopiero na poziomie expert, także do kitu, jeszcze na dokładkę wyjęli z iluzji paraliż, to już lepiej się wyjdzie się na alchemii, strasznie skopali tą iluzję, a szkoda Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=vIjypHGGguU&feature=feedu Nie wiedziałem, że na smoki działają finishery. Ukończyłem grę. Fajne tuum ma ostatni bos. Fajnego też się nauczyłem, ale szkoda, że tylko pierwszy poziom. Edytowane 26 Listopada 2011 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Finishery na gadach nawet ladnie wygladaja. Jak sadzicie. Bethesda pojdzie po rozum do glowy i wkoncu odblokuje, ze gra wykorzystuje wiecej niz 2GB ramu. Bo nawet zagralem bez modow i nadal wywalalo do pulpitu. Wgralem 1,2GB tekstur (2Kx2K oraz 4Kx4K) i odpalilem przez programik 4GBSkyrim. Powiem tak. zero wywalania do pulpitu i tym podobne. Fajnie by bylo ze strony Bethesdy jeszcze jakby wypusci od siebie paczke WSZYSTKICH tekstur w rozdzielczosci 4096x4096. W tedy to gra nabralaby jeszcze lepszego wygladu, a nie trzeba mody dogrywac i jedne tekstury sa tak jak byly, inne wrozdzielczosci 2048x2048, a z koleji inne w rozdzielczosci 4096x4096. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Przez całą grę ani razu nie udało mi się zobaczyć finishera na jaszczurce. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No to peszek. Ja już mam 3 smoki za sobą z czego jednego zabiłem z finishera :D 8) Cytuj Link to post Share on other sites
Gasek 0 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nowy odcinek od Roja Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 tak tak to pan fap fap a to jest jego znak hy hy Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Czy wie moze ktos jak rozpoczac quest w Wichrowym Tronie bodajze o nazwie Krew na Lodzie, ponoc trzeba zagadac do starznika przy cmentarzyku stojacego nad ofiara kobiety , ale ja nigdzie nie moge tego znalezc mimo ze szukam za dnia jak i nocy? Musze nalezec do jakiegos bractwa a moze zaczac wykonywac misje od tego Jarla Wichrowego ( olalem go bo rasista ) ? Co mam zrobic? pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja normalnie szedłem przez miasto i kogoś chowali. Zapytałem się o co chodzi i mi powiedzieli, że to już trzecia ofiara. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cholera, juz cale misato przeszukalem i nic:/ a miales wczesniej jakies questy porobione dla jarla Wichrowego Tronu? Ok, doczytalem sie ze tego questa nie da sie wykonac kiedy jest sie po stronie imperialnej, troche lipa:/ Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 tego questa nie da sie wykonac kiedy jest sie po stronie imperialnej, troche lipa:/ niekoniecznie, afaik nie działa tylko jeżeli jesteś daleko w (tfu) imperialnych questach, bo nie ma już pod ręką związanych z nim NPC, notabene świetny quest natomiast jest nie do ukończenia, jeśli kupisz dom w windhelm przed lub w trakcie trwania questu Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) no ja jeszcze nie zapisalem sie do Legionu Cesarkiego a i tak nie moge rozpoczac tego questa, warunkiem prawdopodobnie jest rozmowa z jarem wichrowego tronu i rozpoczecie questow dla niego.... a ja nie chce udzielac sie po jego stronie wiec quest odpada a szkoda bo ponoc dobry:/ Edytowane 28 Listopada 2011 przez .daft regulamin 2j Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) warunkiem prawdopodobnie jest rozmowa z jarem wichrowego tronu i rozpoczecie questow dla niego afaik wystarczy trzykrotnie odwiedzić windhelm (wejść, wyjść, poczekać itd) potem połazić po mieście nocą i trafić na miejsce zbrodni EDIT: czemu nie lubisz ulfrika? Edytowane 28 Listopada 2011 przez drachenfeles Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 afaik wystarczy trzykrotnie odwiedzić windhelm (wejść, wyjść, poczekać itd) potem połazić po mieście nocą i trafić na miejsce zbrodni EDIT: czemu nie lubisz ulfrika? ooo zaraz sprawdze ta metode i dam znac czy dziala nie lubie go bo to stary rasista, ktory chcialby aby w Skyrim zyli sami nordowie a tak sie sklada ze lubie inne rasy jak np mroczne elfy czy orkowie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts