szymonf83 1 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 właśnie u nokii się tego obawiam, że jak wyjdzie windows phone 9 to go nie dostanę Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 A mając androida wiesz na 100% że dostaniesz? Seria Nexus ma 18 miesięcy wsparcia, pozostałe jak się chce producentowi. Cytuj Link to post Share on other sites
szymonf83 1 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) dlatego jeszcze się zastanawiam nad iPhone -.- Edytowane 27 Czerwca 2014 przez szymonf83 Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Oj nie bądź śmieszny. Nikt nie mówi o starych Nokiach na Win-CE.Na czym przepraszam bardzo? Win CE? Z tą różnicą że nie każdy model dostaje aktualizacje od apple,a każda lumia dostaje najnowsze aktualizacje aż do 2016.Iphone 4S nie dostanie na 99% iOS9, więc zakończy się jego wsparcie w 2015 roku. Idąc tym tokiem rozumowania iP5 "umrze" w 2016. Nadal uwazasz, ze apple nie aktualizuje swojego sprzetu? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Na czym przepraszam bardzo? Win CE? ? Coś śmiesznego napisałem? Nie rozumiem śmiechu. Ja bym brał iPhone 5. Wsparcie, aplikacje, wydajność. Od pierwszej mojej wypowiedzi w tym temacie polecam iPhone Edytowane 28 Czerwca 2014 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 WinCE to raczej system stosowany w nawigacjach i tego typu sprzecie. Chyba myślałeś o WinMobile albo Windows Phone Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Myślałem o Win-CE i nie pomyliłem się. Zarówno Windows Mobile jak i Windows Phone 7.x operowały na tym jądrze. Windows Phone 8.x operuje na jądrze Win-NT, dlatego aplikacje z tych systemów nie są ze sobą kompatybilne. I dlatego wsparcie dla WP7.x się skończyło. Win-NT jest po prostu lepsze (mniej ograniczone) i daje szansę na lepszy rozwój systemu. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Prophet41 218 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 w 5 odchodzi lakier z ramki po ilku dniach A jak to wygląda, też się zastanawiam nad 5-tką. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Mi jakoś nie odchodził, a miałem 2x czarny i jedna biała sztukę. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Żona miała iPhone 5 przez około pół roku. Kiedy po tym czasie go sprzedawała wyglądał jak nówka więc to raczej odosobniony przypadek żeby coś odchodziło (choć mogę się mylić). Cytuj Link to post Share on other sites
lebenschmerz 17 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Po doswiadczeniach z zatrzymywaniem aplikacji w tle, ktora pomimo ze byla swiadomie uruchomiona to nie dziala, widzac ciagle ekran resuming przy przelaczaniu aplikacji a potem zdajac sobie sprawe, ze nawet otwarta Karta w przegladarce Nic nie zmienia Bo ie musi sie uruchomic Na nowo z lzami w oczach I z bolem serca zaczaleem wspominac mulastego androida gdzie otwarty prices po prostu dziala a ograniczenia wynikaja z mocy podzespoloww a nie sztucznych ograniczen. Aktualizacje? Ok, ale wlasciwie dlaczego mialyby byc niezbedne? Utarlo sie haslo ze powinny byc jak najdlluzej, w praktyce nowe aplikacje Sa zgodne ze starymi telefonami, a zaktualizowanie sprzetu najczesciej nie przynosi rewolucyjnyj zmian. Nawet przeciwnie iphone 4s muli Na ios 8, taki Sam los pewnie spotka iphona 5,. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 iPhone 4s muli na iOS 8? Raczej na iOS 7... i nie muli a mulił do czasu łatki Cytuj Link to post Share on other sites
lebenschmerz 17 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 wedlug mnie dziala wolniej po aktualizacji, ktora dodatkowo jak dla mnie nie wiele wniosla, wypowiadam sie piszac z tego mikro smartfonika. dla kogos s3 z touch wiz dzialac moze plynnie, ale nie zaklinajmy rzeczywistosci. Swiat nie jest czarno bialy, a wp lub ios tez w pewnych warunkach Sa powolne. Cytuj Link to post Share on other sites
szymonf83 1 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 a co myślicie o xperii z2? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts