Skocz do zawartości

Sprzedam PC

Recommended Posts

4770K (BOX) 950zl

D14 200zl

Asus Z97m I PLUS 400zl

Samsung 840PRO 128GB 350zl

Seasonic X-750 470zl

Bitfenix Prodigy 250zl

Evga 780 Classified + Backplate 1650zl

Corsair LOW Profile 1866 8GB (czerwone) 280zl

Blackwidow Ultimate 2013 370zl

Mionix Naos 7000 200zl

14160585648_a54c8e68d7_c.jpg

Nie, nie sprzedaje w całości, stad wyszczególniłem wszystko. 

//e

Na weekend podam więcej informacji, np. posiadam dwa przednie panele do obudowy, wentylatory itp.

//e2

Windows 8.1 BOX 64/32 300zl

Dell 2714H 950zl

Edytowane przez dodo

Dorzucę moje 3 grosze odnośnie tego Windowsa - w W8 zmiana języka zajmuje dosłownie 3 minuty i jest w pełni automatyczna, więc to akurat nie powinien być problem (jak odpalę lapka to mogę dać screeny gdzie i jak się to robi).

Edytowane przez kopec23

Ja byłbym zainteresowany prockiem i zasilaczem... Bo chętnie bym wymienił 2700k na coś nowszego:)

Kwestia jak to z gwarancjami wygląda

Jeśli chodzi o wentyle i panel sterujący do wentyli to będę wstępnie zainteresowany. Bo czas odświeżyć w obudowie i wymienić fractale.

Edytowane przez k3m0t

dodo nie dostałem odpowiedzi jak wygląda z gwarancjami ??

Bo jak wspominałem byłbym zainteresowany paroma podzespołami lecz nie dostałem jeszcze odpowiedzi

dodo nie dostałem odpowiedzi jak wygląda z gwarancjami ??

Bo jak wspominałem byłbym zainteresowany paroma podzespołami lecz nie dostałem jeszcze odpowiedzi

Czyli mam rozumieć, że nie sprzeda Pan "Czarnej Wdowy" oddzielnie ? Jedynie miałbym parę pytań odnośnie klawiatury, jej sprawności działania śladów użytkowania itp. a w momencie gdyby wszystko było by "OK" od razu bym ją zakupił.

Jeżeli zechciał by Pan sprzedać tę klawiaturę oddzielnie,to mój e-mail ( rafalsilka@gmail.com ), bądź mogę się skontaktować telefonicznie z Panem.

Pozdrawiam.

że nie sprzeda Pan "Czarnej Wdowy" oddzielnie ?

Koresponduje z wieloma osobami odnosnie komputera, nie wiem dokladnie w jakiej formie go sprzedam, jest mozliwosc sprzedania klawiatury osobno ale nie moge nic potwierdzic w tym na chwile obecna. Nie wiem ktory zainteresowany faktycznie kupi ten komputer (a kazdy chce kupic go w innej formie; bez monitora czy bez klawiatury, itp)

Dzięki za odpowiedź.

:/

możesz przecież pobrać pakiet językowy z windows update jaki tylko dusza zapragnie (w tym PL) i zrobić z ENG wersję PL jednym kliknięciem i wylogowaniem/zalogowaniem się.

@e, tak jak wspomniał już kopec

Edytowane przez Szarik
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...