romek660 0 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 (edytowane) Hej! Grał ktoś z was kiedyś w War Thunder? Do nie dawna był to symulator samolotów z II wojny światowej którego World of Warplanse Wargamingu próbował gonić. Teraz zaczęła się beta ground force z czołgami które śmiało może konkurować z WoT! Zachęcam do rzucenia okiem na stronkę producenta Gra ma spory potencjał, bez pasków hp, lepiej odwzorowane weak spoty czołgów niż w WoT i przede wszystkim to symulator nie arkadówka więc pojazd bardziej zachowuje się jak czołg a nie samochód.. Edytowane 29 Maja 2014 przez sid vicious Link to post Share on other sites
Damianos1 13 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Gralem. Polecam. Grafika optymalizacja fizyka. Rozwala wota Link to post Share on other sites
Sardo 6 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Grałbym ale niestety mam malutki problem z grą: http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/145096-b%C5%82%C4%85d-81110007-prosz%C4%99-o-pomoc/ Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Tłukę w WarThunder chyba od początku pierwszej Open Bety oczywiście w miarę wolnego czasu, obecnie w Otwartą Betę Czołgów Powiem tyle gra wciąga produkcje konkurencji jedną dziurką Link to post Share on other sites
Stona 0 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Cześć! Jako że prowadzę oficjalny kanał Twitter gry War Thunder, chciałbym Was na niego zaprosić. Codziennie umieszczamy tam newsy jako pierwsi w polskiej sieci (mamy do nich dostęp jeszcze przed opublikowaniem ) , zdjęcia nowych pojazdów (ostatnimi czasy jest tego cała masa!) i oferujemy Wam ciekawe konkursy (aktualnie - codziennie 500GE do wygrania!). Jeśli nie macie jeszcze konta na Twitterze, to zapraszam, bo jest to naprawdę fajna platforma newsowa Szukajcie nas pod hasztagiem #WarThunder lub adresem @WarThunderPL Pozdrawiam Stona PS. Przeczytałem regulamin i mam nadzieję że post go nie narusza. Jeśli jestem w błędzie proszę o PM lub notyfikację Link to post Share on other sites
Mattez 1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Osobiście wolę WoT'a, ale zdarza mi się pograć także w WT. WT nie ma w sumie szans zaistnieć w esporcie przez wysoką realistyke Link to post Share on other sites
Luigio 1 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mam mieszane uczucia. Prawie dwa lata grałem w WoTa i teraz ciężko mi się trochę przestawić w Warthunderze na trochę inny sposób rozgrywki. Ogólnie jest nieźle ale mają sporo do nadrobienia względem Wargamingu. Na szczęście ich samoloty są dużo lepsze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts