Skocz do zawartości

[MULTI] World of Tanks

Recommended Posts

witam was wszystkich:) mam pytanko:) dokladnie chodzi mi o kupienie laptopa  do 3000tys ale tak by dal uciagnac WOta na srednich lub jak sie uda to i wysokich detalach:) wiem ze to trudne bo nie moge nic znalesc gdyz sie nie znam powiem szczerze:) mam HP Pavilion dv6000 ale juz ma okolo7 lat i czasem nie daje redy z pingami a fps nie wspomne:) czasem nawet 5 a max jaki byl przed aktualizacja to 20-30 po aktualizacji nie przekracza 17-19. dlatego chce kupic cos innego. mozecie cos doradzic???? z gory dziekuje:)

@@kaziula27,

Wpierw przeczytaj ten temat (<- klik), następnie;
załóż temat w dziale Komputerów przenośnych  (<-klik) [chyba że znajdziesz wcześniejszy, niezamknięty, podobny temat, to porusz tam sprawę.]
Dostaniesz fachowe porady oraz odpowiedzi na pytania jeśli takowe będziesz miał odnośnie sprzętu i jego właściwości.
;)

Edytowane przez sajmon154
  • Popieram 1

Medy to gunwo. Zastanawiałem się nad zakupem drugiego premium tanka V tieru to wybór padł na czołg średniu Chi Nu Kai tylko ze względu na dobre działo i penetrację.

Japońskie mają fajne kamuflarze,  w przypadku pustynnych kolor jest niebiesko-pomarańczowy.

http://i.imgur.com/1AXvOED.jpg

Medy to gunwo

Noob jesteś.

Rzekłbym, że medy potrafią sporo namieszać w szeregach przeciwnika. T54, Ob.140, bo te posiadam są świetne. Naturalnie w starciu z mocnym HT czy TD mogą mieć problem (o ile tamten ma wsparcie, więc kołowanie odpada). Nieraz decydują o losach bitwy dzięki dużej mobilności kiedy np trzeba się przemieścić z jednego końca mapy na drugi. mam prawie 3m srebra i zastanawiam się czy odkupić Pershinga czy dozbierać free xp i od razu pójść w pattona

Medy to chyba najlepszy wybór, mają mobilność, nawet dobre działa i można nimi coś zdziałać, jeżeli druga flanka padnie i będzie trzeba wracać do bazy :) Trzeba ja tylko ogarnąć, i wtedy dają mnóstwo frajdy! A co do medów US, to jeżeli jesteś przy Pershingu, to warto nim pograć, tak samo Pattonem z 9 tieru, jedynym minusem Pattona jest to, że na stocku jeździsz z działem, które jest gorsze od działa Pershinga, dopiero jak zbadasz gąsienice, to będziesz mógł wrzucić działo z Pershina :P