Hedorah 0 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ból du*y dla wszystkich składających zestawy: Pentium+grafa pokroju r7 260x...... Ja czuję różnicę pomiędzy 4.0 a 4,5 ghz na 2500k, a gram na gtsie 450 512mb lekko podkręconym, liczy się tu proc... Link to post Share on other sites
Ares10000 0 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) No zobaczymy jak to wyjdzie w tym roku i tak jest mało ciekawych gier także każda lepsza produkcja jest na wagę złota no nic czekamy do 27 na oficjalna premierę P.S W czasie jak kupowałem PC nie miałem kasy na I5 także złożylem zestaw na jaki mnie było stać po za tym z kompa jestem zadowolony bo wszystko mi działa ok tylko z WD są problemy Edytowane 24 Maja 2014 przez Ares10000 Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 (edytowane) Jak wyżej pobrana - i wywalona. Teraz wiem dlaczego producent nie dał DEMA!!! Powód jest jeden mimo że chodzi płynnie na wysokich/ultra. To po 1. jest nudne. 2. Model jazdy i zniszczenia to kpina. 3. Mogą ssać - bo nawet gta san andreas dawało więcej frajdy o 4 czy piątce na konsoli nie wspominam. Gardzę piractwem ale w takim wypadku warto zaoszczędzić nerwów i swojej pracy. po 2 godzinach gra poszła do kibla... bo jest GÓWNIANA. (To jest zwyczajne naciąganie klientów Pakowanie gówna w złoty papierek od cukierków) Ehhh 3 firma której przestaje ufać 1 Activision (razem z blizarrdem ) 2 EA za całokształt. 3 UbiSoft za to gó**o... Do pana niżej ( trudno te 2 godziny nazwać rozrywką ) hmmm moze w sumie taki kabaret:) Rozśmieszyli minie tą grą Edytowane 24 Maja 2014 przez RafiXll 2 Link to post Share on other sites
bossk 1099 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nie popieram piractwa, nie popieram tez niedorobionych gier. Uwazam ze powinny byc wydawane benchmarki/ dema bo kupno gry to nie jest wyjscie do kina - powinno dostarczyc wiecej rozrywki niz 2 godziny 3 Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nie popieram piractwa, nie popieram tez niedorobionych gier. Uwazam ze powinny byc wydawane benchmarki/ dema bo kupno gry to nie jest wyjscie do kina - powinno dostarczyc wiecej rozrywki niz 2 godziny Podpisuję się "rencamy i nogamy" ;-) Link to post Share on other sites
Synek. 2 Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dobra można zamknąć ten temat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts