Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zaczynając od 1942 i mam nadzieje ze na 3 nie skończe ;)

Skończ, nie dość że EA robi wszystkich w wała to wytrenowała sobie populacje graczy na bezkrytycznych kretynów którzy albo nie widzą wad wcale, albo ślepo wierzą że "będzie lepiej".

Gdy ktoś Cię rżnie na każdym kroku nie płacisz mu za to, w miarę możliwości dokonujesz swojej zemsty dla wyrównania rachunków i wypinasz się na niego.

I tak powinni zrobić wszyscy.

Edytowane przez Mofixil

No dlatego na razie zostaje przy 3 która moim zdaniem jest dobrym tytułem.

I bardzo dobrze zrobisz. Ogólnie widać, że starają się coś naprawić ale przypomina to zatykanie dziur w tamie palcami. Niby coś to pomaga ale ogólnie jest straszna chała. Po ostatnim patchu, który coś tam naprawił są teraz ciężkie jaja żeby wejść na serwery. Czysty absurd. Najgorsze jest to że EA (Dice tylko ślepo wykonuje ich polecenia) nie widzi problemów o których pisze cały internet, czyli ticratem, uciekające hitboxy i ogólnie skopany netcode.

Jasne. Fanboye powiedzą, że się czepiam ale taka jest prawda, a że gram od wielu, wielu lat, mimo że nie jestem jakimś super graczem (gram dla odprężenia i zabawy) - widzę to gołym okiem.

W obecnym stanie zakup BF4 (i nie daj boże Premium) to strzał już nie w kolano ale w brzuch i to grubym śrutem. Gra jest zrąbana na całej linii a jej naprawa, o ile możliwa, zajmie baaaaardzo dużo czasu. Naprawa wszystkich wad - niemożliwa. Jeśli nie chcesz żałować kasy - zaglądaj na ten temat od czasu do czasu, jak temat zacznie powoli zamierać, będzie to oznaczać, że z grą jest lepiej i wtedy kupisz nie tylko taniej ale i gra będzie mniej stresująca.

Tak przy okazji. Ciekawa rzecz się dzieje. Ostatnio z regularnością przypływów jestem "mordowany" przez (różnych) kolesi którzy na kill screenie mają 0HP i są w takiej odległości (za przeszkodami), że nie ma mowy, żeby mnie trafili. Spotkał się ktoś z czymś takim?

Witam

Mam problem z battlefield 4 powód gra zacina sie na srednich ustawieniach a nawet na niskich.

PROSZE O POMOC!!!!!!!

AMD X6 FX - 6300 Socekt AM3+ BOX

GeForce GTX 650

Płyta Główna ASUS M5A78L - MLE

Zasilacz 650W Corsair VS

4 GB RAM

Windows 7 64 bit

Poradź koledze, żeby wyłączył sobie V-synca, bo ten daję ostro popalić i efekty post. Wtedy powinno mu lepiej fruwać. BF4 ciągnie starsznie pamięć na grafice i widziałem na własne oczy jak zasrał jakimś syfem pamięć na Tytanie (6GB!!!!). Zacinki powinny ustąpić może nie w całości ale powinny być znacznie mniejsze.

Bez AA to ja ci wyciągnę i 200 kl/s ale nie o to chodzi. Liczy się ile masz najmniej, bo górna liczba wiele nie mówi. Ja jak popatrzę na ziemię to wyciągam ponad 200 i co z tego skoro ten kotlet z psa potrafi za****ć nawet SLI. A wyłączanie efektów i zbijanie gry do poziomu GTX650 - sorry to nie dla mnie.

Witam

Mam problem z battlefield 4 powód gra zacina sie na srednich ustawieniach a nawet na niskich.

PROSZE O POMOC!!!!!!!

AMD X6 FX - 6300 Socekt AM3+ BOX

GeForce GTX 650

Płyta Główna ASUS M5A78L - MLE

Zasilacz 650W Corsair VS

4 GB RAM

Windows 7 64 bit

OC procesora wskazane... ale przy tej płycie głównej raczej graniczy to z cudem, karta grafiki przeciętna... na poziomie GTX460 może ciut mniej... Jaka rozdzielczość ? Co znaczy zacina ?

Edytowane przez henus7

Ankieta w której możemy stwierdzić czy wolimy poprawkę A lub B bo DICE uważa że wszystko jest albo czarne, albo białe.

Dzięki temu ze stanu gdzie balans jest średni ale nie ma szczególnie złych i bardzo dobrych broni skończymy w sferze gdzie jest kupa broni do du*y i kilka WYBRANYCH które są świetne we wszystkim.

OC procesora wskazane... ale przy tej płycie głównej raczej graniczy to z cudem, karta grafiki przeciętna... na poziomie GTX460 może ciut mniej... Jaka rozdzielczość ? Co znaczy zacina ?

Brak zachowanej płynności podczas gry, przycina. Chyba się rozumiemy, mam nadzieję. Rozdzielczość to 1360x768.

Edytowane przez Klaas

Witam

Mam problem, ponieważ z wieloma serwerami nie mogę się połączyć i bardzo mnie to denerwuje. Dodam, że grałem na tych serwerach wcześniej i teraz od kilku dni nie mogę na nie wejść. Wiecie jak temu zaradzić ?

Edytowane przez lemur20