Istvan 4 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Moderator y0ddh4 poczestowal mnie drugim warnem i nie napisal za co. Wysylalem PW, pisalem w SB, lecz brak jakiegokolwie zainteresowania. Pytam wiec tutaj - jakim prawem otrzymalem drugie ostrzezenie? Gdzie przekroczylem regulamin dzieciaku jeden? Nie pozdrawiam, ale na odpowiedz czekam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 y0ddh4 na bank nie dał Ci ostrzeżenia bez powodu. Nie przejmuj się, dwa całkiem fajnie wyglądają pod awatarem pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dzieciaku jeden - wlasnie za to jak na moje to ze nie uzyles wulgaryzmu czy czego innego nie znaczy ze nie obrazasz uzytkownikow w mojej ocenie jest to znacznie wieksze obrazanie niz napisanie "wypier.... " bo czyms takim nikogo nie obrazam a jedynie stwierdzam ze czas wypier... A Ty co robisz ? "dzieciaku idz sie doucz" uwazasz ze to trafne czy smieszne - na glowe Ci padlo? w zyciu czegos takiego nie uzylem choc nie raz nie dwa bylby powod przykladowo ktos pisze 2+2 =4 a Ty twierdzisz ze nie i jeszcze radzisz sie douczac - profesor sie znalazl nie dosc ze swoimi madrosciami dzialasz na szkode serwisu to jestes dodatkowo olewczy w stosunku do innych, obrazliwy i zarozumialy a co najciekawsze - calkowicie bezpodstawnie Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Nie ma sensu zakładać takich tematów gdybyś czytał regulamin to byś wiedział że admin ma zawsze rację a nawet jeżeli nie ma to i tak ma Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No właśnie, przejrzałem sobie jego posty. Nie ma bata: 2k) Zabronione jest działanie na szkodę Serwisu, jak i Forum benchmark.pl Dokładnie, a jakie są ciągłe prowokacje z jego strony !!! pozdrawiam lopez Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 jak Stachu jest dzieckiem, to ty embrionem. Szczególnie jeśli chodzi o twoje zachowanie. Poza tym jedna prosta zasada: MODERATOR MA ZAWSZE RACJĘ. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Lopez, myslalem, zes zdrowszy. Mlodziezy sie nie dziwie, ale Tobie - tak. Pisalem przeciez pare razy w SB, ze wszystko co pisze to prowokacje. O ile to do niektorych w ogole nie dociera, tak myslalem, ze Ty pojdziesz po rozum do glowy. :tajniak: W kazdym razie zaczynam sie nudzic. Chyba przestane, juz mi sie nie chce. Cofnijcie mi warny! Zartowalem! Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 2 k) Zabronione jest działanie na szkodę Serwisu, jak i Forum benchmark.pl 7 a) Administratorzy i Moderatorzy mają zawsze racje!Bardzo skutecznie łamałeś te 2 punkty regulaminu, dziwię się dlaczego jeszcze nie dostałeś bana na hosta Cytuj Link to post Share on other sites
mashtalsky 0 Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pisalem przeciez pare razy w SB, ze wszystko co pisze to prowokacje. W kazdym razie zaczynam sie nudzic. Chyba przestane, juz mi sie nie chce. Jak to prowokacje? Jak to ci sie nie chce? Mieliśmy zmienić internet, wprowadzić cenzure, wyzywać od dzieciaków i niedouków!! czemu teraz sie wycofujesz i zostawiasz mnie samego co? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts