raffal81 3 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Witam Mam do sprzedania : Gigabyte AMD R9 290xOC, NOWA, GW. http://allegro.pl/gigabyte-radeon-r9-290x-4096mb-512-bit-oc-gw-i3968738598.html Kupilem karte 31.01.2014, wyskrobałem ostatnie oszczędności które mogłem przekazać na rozbudowe komputera, gdy karta przyjechała, wyjąłem ją z pudełka chcąc zamontować w komputerze i okazało się że się nie mieści dałem nieźle ciała. Dlatego sprzedaje z bólem serca i łzami w oczach, może ktoś zaopiekuję się nią należycie Możliwa sprzedaż poza AUKCJĄ za cene 1899zł. Edytowane 13 Lutego 2014 przez raffal81 Cytuj Link to post Share on other sites
falconkiller123662 1 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kolego ! Zanim sprzedasz spróbuj wyjąć płytę główną z komputera i podłączyć wszystko jak należy wtedy karta sie powinna zmieścić a bez obudowy wytrzymasz tyle ile będzie potrzeba abyś uzbierał na nową obudowę Pozdrawiam . Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Również nie chciałbym Ci tutaj robić czegoś w stylu antyreklamy ale nie do końca rozumiem logiki Twojego postępowania - kupujesz mega wypasiona grafę za 2 koła i sprzedajesz ją tylko dlatego że nie mieści się w budzie. Pokombinuj coś z tą obudową, albo wyciąg płytę ta jak Ci sugeruje kolega wyżej albo w ostateczności kup po prostu nową obudowę - koszt 150 - 300 zł do której to wsadzisz. Nie szkoda Ci się pozbywać takiej karty? Cytuj Link to post Share on other sites
raffal81 3 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Panowie, kupiona zostala inna karta, wiec to i tak juz nie zmienia postaci rzecz, przystosowana mam obudowe do WC, i WC w niej siedzi, wiec wymiana obudowy na inna przyjazna WC to spory koszt. Za jakis czas mialem dokupic do niej blok wodny i mialo wszystko byc pieknie ladnie zawodowane, ale wlasnie blok wodny wydatek rzeczu 400-500zl, akcesoria itp dodatkowe plus dodatkowa chlodnica, wtedy problem by sie rozwiazal, ale to mialo byc w pozniejszym terminie No nic troche ciała dałem, a nie chce wyjmowac plyty itp bo juz WC jest zamontowane na CPU itp co komplikuje sprawe Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Od daty otrzymania towaru masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny (przy zamówieniu składanym przez internet). Zanim sprzedasz kartę zorientuj w sytuacji. Cytuj Link to post Share on other sites
raffal81 3 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 40rozbojnik - tak doskonale wiem, ale czas ten minal juz,, no nic nie ma co gdybac ;P ciala dalem, pospieszylem sie, wiec moze trafi w dobre rece ;] Cytuj Link to post Share on other sites
szahi 629 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) poszło PW Edytowane 13 Lutego 2014 przez szahi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts