DobryDzieciak 9 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Cześć, słuchajcie ostatnio podróżuję na bezrobotnym i dzisiaj dostałem propozycję pracy na orlenie na stacji oczywiście - kasa itp. - wiadomo dla zorientowanych. Chciałem tylko się podpytać jak tam z zarobkami bo tego nie wiem a chciałbym się przygotować na rozmowę... - rozumiem, że żadnych umów śmieciowych tam nie rozdają ? Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) 1200-1400 zł. Chora firma, nie polecam. Kontrole, "targety", tajemniczy klient itp. Edit: Jak nie masz co do gara włożyć to idź chociaż na 2-3 miesiące popracować. Edytowane 11 Lutego 2014 przez szary_turbo Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian69 682 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Właśnie jak masz siedzieć bez czynnie to lepiej posciemniac na stacji niż w domu przed tv . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) bezczynnie dla mnie gra nie warta świeczki, za dużo stresów a za mało profitów z tego. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Adonim85 Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian69 682 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 up czyli według ciebie po co robić jak ma się stresować Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pieniądz mu śmierdzi jak widać.Orlen nie orlen, idź do roboty nawet tymczasowo - od siedzenia na du**e jeszcze nikt się nie wzbogacił. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zawsze to jakaś kasa, doświadczenie i kontakt z ludźmi nawiążesz. Może jakiś Twój lepszy, przyszły pracodawca akurat zatankuje i zagadasz Nigdy nie wiadomo. Cytuj Link to post Share on other sites
Siwersus 664 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Spróbować nigdy nie zaszkodzi, a może się potem na coś ciekawszego się załapiesz. @up No właśnie, dzięki nowym kontaktom z pierwszej pracy(No praktycznie to był obóz pracy, no ale było minęło ) dostałem w miarę porządną fuchę. No i doświadczenie też jak najbardziej liczy jeśli to pracodawca chce dać ci tą upragnioną "normalną umowę" a zazwyczaj ci co proponowali mi umowę na zlecenie, czy tam o dzieło, miałem wrażenie że to doświadczenie zawodowe spychali na dalszy plan. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Zawsze to jakaś kasa, doświadczenie i kontakt z ludźmi nawiążesz. Może jakiś Twój lepszy, przyszły pracodawca akurat zatankuje i zagadasz Nigdy nie wiadomo. Jak nie masz zajęcia to bierz . Zawsze te 1500zł zarobisz a w międzyczasie możesz sierozglądać na czymś innym. Jak chesz na szybko jakieś zajęcie to przejdź się do calcenter jakiegoś jeśli mieszkasz w większym mieście. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts