vaman7 0 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam! Jak w temacie... Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych telefoników, ale nie wiem, który jest warty swojej ceny. Chciałbym się dowiedzieć, którego warto kupić i dlaczego ? Jakieś opinie co do funkcji i systemu Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeśli nie potrzebujesz opinii "na gwałt" to jutro kupuje HD2 i będę mógł odpowiedzieć na twoje pytania (bo z iPhonem miałem już kiedyś do czynienia - co prawda z pierwszym, ale już one fajnie działał, a 3GS jest ponoć dużo lepszy). Cytuj Link to post Share on other sites
vaman7 0 Napisano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeśli nie potrzebujesz opinii "na gwałt" to jutro kupuje HD2 i będę mógł odpowiedzieć na twoje pytania (bo z iPhonem miałem już kiedyś do czynienia - co prawda z pierwszym, ale już one fajnie działał, a 3GS jest ponoć dużo lepszy). To czekam na twoje opinie Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A więc mam już HD2 i muszę powiedzieć, że fon jest świetny - bardzo szybki, ekran dotykowy taki jak w iPhonie jest bardzo dobry, autentycznie reaguje na dotyk (a nie na nacisk jak to było w moim poprzednim fonie - Omni). Największą trudność sprawia mi przystosowanie się do nakładki używanej w HTC, ponieważ wcześniej miałem gołego WM6.5. A więc podsumowując jak na razie jestem bardzo zadowolony i jestem też pewien, że gdybym miał wybierać między HD2, a sprzętem od Apple to wybrałbym HTC. Cytuj Link to post Share on other sites
vaman7 0 Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dzięki za rade Czyli HTC... jednak Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nie ma się nad czym zastanawiać bierz HTC Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A więc mam już HD2 i muszę powiedzieć, że fon jest świetny - bardzo szybki, ekran dotykowy taki jak w iPhonie jest bardzo dobry, autentycznie reaguje na dotyk (a nie na nacisk jak to było w moim poprzednim fonie - Omni).Dodaj jeszcze że ekran działa tylko gdy klikasz całym paluchem bo na paznokieć nie reaguje.Bateria-codzienne ładowanko. Największym plusem hd2 jest szybki snapdragon 1Ghz,ale taki też ma Xperia X10. Cytuj Link to post Share on other sites
Darkeners 0 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kurde sam się zastanawiam nad HD2 lub Legend/Desire... wolałbym coś takiego jak EVO, ale w Polsce długo tego nie zobaczymy. Nie miałem telefonu jeszcze z Windows Mobile ani Androidem... wolałbym Hi-Endowego Androida, bo ma wiekszą przyszłość... ale Desire to padaka niestety, a Legend słabszy sprzetowo. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Moto MileStone? Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki za rade Czyli HTC... jednak Na pewno będziesz zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jeśli nie potrzebujesz opinii "na gwałt" to jutro kupuje HD2 i będę mógł odpowiedzieć na twoje pytania (bo z iPhonem miałem już kiedyś do czynienia - co prawda z pierwszym, ale już one fajnie działał, a 3GS jest ponoć dużo lepszy). Co za bzdura. Nie wprodzawaj ludzi w blad. Roznica miedzy tymi wszystkimi generacjami jest taka, ze ten posiada srebna obramowke, a drugi nie. W przypadku iPodow Nano tez tak robia w konia. Ekran wiekszy o 2-3 mm i aparat, a Amerykance sie rzucili. Roznica w cenie 100$, a roznic w konstrukcji czy funkcjonalnosci - 0. Taka niestety polityke prowadzi Apple - zjada bez popity tych, ktorzy chca byc na topie kupujac coraz to nowe, czesto niepotrzebne, bajery. Trzeba czytac i myslec samemu, a nie poslugiwac sie opiniami ludzi, ktorzy nie maja pojecia w roznicach miedzy generacjami. O HTC nic nie wiem. Mam jedynie iPod Toucha i moge z czystem sumieniem, mimo wszystko, polecic te produkty (bo przeciez iPhone i iPod niczym sie nie roznia). System nigdy sie nie zawiesil, dziala bezawaryjnie. Przegladanie gafiki to poezja. No i te przeklete gry. Mialem nie grac, a przegralem juz nie jeden wyklad... I ten ekran - Omnie, LG i cala swita odpada w przedbiegach. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 HTC ostatnimi czasy robi coraz lepsze fony. A iPhone jest przereklamowany. Bierz HD2 i gitarka Cytuj Link to post Share on other sites
milkman 0 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 HTC ostatnimi czasy robi coraz lepsze fony. A iPhone jest przereklamowany. Bierz HD2 i gitarka jakbyś miał te 2 telefony przez miecha, zmieniłbyś zdanie Cytuj Link to post Share on other sites
Rastafarian 0 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Jak chcesz mieć telefon to bierz iPhone, a jak chcesz mieć coś więcej niż telefon bierz HD 2. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts