marko22 715 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Ojj...nieprędko Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 To niby mały telefon, ale w metalowej obudowie i jak spadnie to zrobi kuku Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak coś, to najwyżej będę przejeżdżał Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 To uważaj bo mogę "naprawiać" telefon poleconą przez Ciebie metodą Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Maxcomy to ścierwo, przeważnie nawet gwarancji nie przeżywają i już są problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 . 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Nawet domek na drzewie miałem Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Godzinę temu, zbiku90 napisał: Maxcomy to ścierwo, przeważnie nawet gwarancji nie przeżywają i już są problemy. To pierwszy, który ma problemy, reszta przeżyła dawno gwarancje Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 7 godzin temu, BlackCoffe napisał: mój zgredofon MaxCom MM141 Też ostatnio rozglądam się za nowym telefonem. W zasadzie ciągle nie wiem co wziąć. Tyle tego jest, że głowa boli. Ale raczej mnie nie minie, tylko jakoś teraz przed świętami to nie mam ochoty się za tym uganiać. Wolę na spokojnie po nowym roku, może nawet coś taniej będzie :) Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Ja to się kieruję pojemnością baterii, by miał SMS/MMS [taki zgred ze mnie ] i czytnik kart pamięci. W przypadku smarkfona sprawdzam też ilość RAMu bo 1GB RAM co ma mój smarkfon zaczyna być mało. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, joker5513 napisał: Nawet domek na drzewie miałem Jak byłem gnojkiem, to domku na drzewie nie miałem, ale na większość drzew w okolicy wlazłem A takie różne budowle w domu - a jak! nawet w np szafce dole się schron znalazł . Co było - wyobraźnia dzieciaka w zasadzie nie ma końca. E: Ehhh młdzieńcze lata jak ja bym chciał za ostatni grosz ... a wstawię piosenkę Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Succubus 3 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Mi się przydaje przyzwoity telefon . Bo na czymś trzeba w pracy przeglądać forum Dodatkowym kryterium przy wyborze jest też aparat . Niby mam niezłego compacta Sony , ale rzadko go zabieram ze sobą . A telefon jest zawsze pod ręką . Ten co mam obecnie , czyli mi9t to uważam , że i tak mocno zaszalałem przy zakupie , jak na moje potrzeby . Mama ma jakiegoś BlackBerry z przed 10-12 lat i to podstawowy model i działa na jednej baterii do dziś . Nie tęsknii za nowym . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Dla mnie tel, to w zasadzie rozmowy i komunikacja video (np skype), nawigacja ( w aucie mam wbudowaną od suzuki - nawet aktualizowałem w tym roku, ale googlowa czasem widzi jakby więcej, no i nie muszę siedzieć w aucie, aby sprawdzić mapę). Aparat też wolę normalny, z normalną optyką, ale często o nim zapomnę, a to mało wygodny (bo swoje rozmiary ma) no i tak to z tym jest ... Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Succubus Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Ja to od paru ładnych lat (około 10ci) jadę na "zeszłorocznych" flagowcach i obecnie nie wyobrażam sobie życia bez przyzwoitego telefonu (musi działać płynnie i mieć mocno sensowny aparat i baterię co da radę 24H). Większość fajnych filmików mojego syna który ma 10lat nakręciłem telefonem, bo był pod ręką kiedy coś się działo w domu, na spacerze czy wakacjach, na meczach. Poczta i maile po kilka razy dziennie sprawdzam w telefonie, nawigacja, aplikacje bankowe i płatności, komunikatory, YT i forum, te małe diabły zawsze są pod ręką w domu, w pracy, na imprezie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A ja się przyznam, że nie wyobrażam sobie życie bez zwykłego telefonu, z klawiaturą i o rozmiarach pozwalających na schowanie go do kieszeni I by mi telefon działał na mrozie i bym mogła pisać smsy wtedy Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W mróz to się siedzi przy piecu kaflowym w kapciach w foteliku bujanym i popija się......np. herbatę Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 No, ale czasami trzeba wyjść np do pracy Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 To idąc do pracy w mróz patrzysz pod nogi, żeby orła nie wywinąć na lodzie, a nie sms-y piszesz Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 No i patrzę pod nogi Ale czasami zadzwonić trzeba zwłaszcza jak zima zaskoczy [znowu] drogowców i tramwaj stoi Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 23 godziny temu, BlackCoffe napisał: Ja to się kieruję pojemnością baterii, by miał SMS/MMS [taki zgred ze mnie ] i czytnik kart pamięci. W przypadku smarkfona sprawdzam też ilość RAMu bo 1GB RAM co ma mój smarkfon zaczyna być mało. Jak kupowałem jakoś 2 lata temu nowego smarka to pierwsze co patrzyłem to bateria. W zasadzie nie mam w zwyczaju wydawać więcej na tel jak 1k więc wszedłem na wyszukiwarkę, podałem cenę, wyszły chyba 4 modele, wziąłem tego z największą baterią czyli Mi Max 2 i do dzisiaj jestem zadowolony choć przy otwieraniu małe zdziwienie było. Wiedziałem, że będzie duży, sporo większy od S4 Mini co do tej pory używałem i może przez tydzień mi przeszkadzał. Teraz nie wyobrażam sobie nic mniejszego. Co do ramu to mam w Huiwieju w robocie 1GB i nie zdziwię się jak do końca roku zaliczy ścianę, bo nie idzie nic zrobić i dostaję piany na mordzie jak go używam. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14076 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, buszi napisał: dostaję piany na mordzie jak go używam. A może to wścieklizna? Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, BlackCoffe napisał: A ja się przyznam, że nie wyobrażam sobie życie bez zwykłego telefonu, z klawiaturą i o rozmiarach pozwalających na schowanie go do kieszeni Powiem Ci, że bardzo fajnie wspominam pewien telefonik, co go kiedyś miałem (samsung c3050) Spoiler tak wyglądał ale muszę powiedzieć, że bardzo go lubiłem - był mały, był rozsuwany więc odbieranie i kończenie rozmów to była bajka (jeden ruch, nawet po ciemku i z zamkniętymi oczami), miał klawiaturę, potrafił nawet odtwarzać filmy, mp3, radio. Ale najważniejszą jego zaletą było, że trzymał bardzo długo na baterii i po włożeniu go do kieszeni (nawet przedniej w obcisłych jeansach) zupełnie nie przeszkadzał. No i weź tu kup dziś tak fajnego? No nie da się Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Succubus 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3762 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 A ja takiego Samsunga jeszcze mam, i jest w idealnym stanie. Leży w szafce jako szybka rezerwa...C6112 4 Cytuj Link to post Share on other sites
LuziQ 3277 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 W całkiem zacnym stanie z tego co widzę. U mnie z takich zabytków jest SE K800i, Nokia E75 no i pierwszy mój fon z Androidem czyli Samsung i5700 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3089 Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) 31 minut temu, AudiAWX napisał: A ja takiego Samsunga jeszcze mam, i jest w idealnym stanie. Leży w szafce jako szybka rezerwa... C6112 Miałem Nokie E66 bardzo podobna , niestety pozbyłem się jej . Edytowane 7 Grudnia 2020 przez jozek23 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts